Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 22, 2013

Siapa Kaz Ishak ?

Assalamualaikum & Hello.

Tadi aku bebel pasal Broframestone yang spam notifications aku kan ? Kali ni aku nak cerita pasal Kaz Ishak yang follow aku dekat IG. Siapakah dia ? Orang terkenal ke ? Suam suam kuku ke ? Hurmmm. Memandangkan dia dah follow aku dan kebetulan IG dia tak private IG dia. Sempatlah juga aku usha siapa mamat ni. Rupa rupanyaaaaa , dia seorang writer dekat Roman Buku dan antara karyanya ialah Wayang Jadi Saksi.


Haaa nampak tu ?? Dua dua ada. Broframestone ade , Kaz Ishak pun ada. Hahahaha. Actually I don't have any idea kenapa Kaz Ishak nak follow aku. Aku bukan writer ataupun siapa siapa. Ke dia nak tengok skill aku mencarut lagi mengarut dekat IG yang kadang kadang berpuisi ikut suka hati ? Mihmihmih. Nak amek aku jadi writer dekat Roman Buku ke ?? Kekekeke.

And yes semalam lepas balik kerja , aku singgah MPH Aeon Maluri. Saja nak tengok buku. Biasalah aku , masuk kedai buku konon taknak beli apa apa. Tapi bila keluar tu mesti beg plastik putih tu pun ikut sama. Kononnnn je lebihhhh. ::p


Ye Wayang Jadi Saksi karya Kaz Ishak jadi pilihan aku semalam. Memandangkan dia dah penat penat tekan follow button IG aku , maka dengan itu inilah cara aku membalas penat lelah dia. Currently aku belum start baca lagi. Seru belum sampai. Maybe weekend ni aku try habeskan and buat review next week. InshaAllah. ^_^


Hikhikhik. Siap repost lagi tau bila aku upload gambar novel Wayang Jadi Saksi dekat IG. Taulah buku dia , laju saja likenyaaa. Muahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini kerja aku memang tak berusik sangat , apa nak jadi dengan budak ni tah. :P


xoxo


28 comments:

  1. mana tahu blh timba ilmu penulisan lebih dlm dri beliau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alangkah indahnya kalau cita cita boleh digapai semudah itu. Hahaa. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hihihi , mohon ada semangat yang kuat nak habeskan buku tu. :D
      Kalau habes baru boleh review. Tunggu yeee.

      Delete
  3. amboi,kena tunggu seru baru nak baca,haha :p
    nanti kalau akak dah baca,review lah ye,hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kena dik , kalau tak sampai seru. Baca merapu maksud dia. Hahaha :D

      Delete
    2. betul jugak..hehe :)
      kalau takde mood nak baca,tak boleh jugak kan? hehe

      Delete
    3. Yuppp , exactly. Ni pun halfway da baca ni. :D

      Delete
  4. boleh laa korek2 rahsia berkarya ;)
    daripada blogger kepada penulis novel huuuuu~ gempak habis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboiii. Kang nanti yang baca novel tu Ika dengan Aefa je. Hahaha. :P

      Delete
    2. ahahaha slow2, kejayaan tak datang bergolek, dia merangkak, hewhew
      pembaca setia aefa n ika, pembaca misteri, pembaca lain belum tahu lagi ;P

      Delete
    3. Betullah tu kejayaan tak dtg bergolek. Nadia yang nak tergolek berangan ni. Hahahaha. :P

      Delete
  5. Replies
    1. Yeszaaa , writerrr. Hihi. Pergi cari IG dia minta otograppp. :P

      Delete
    2. Huahuahua , otograp ai nak katne ? Atas kek lapis ? :P

      Delete
    3. Amboiiii.. retis pon tak tulis otograp atas kek lapis haaaa hahaha

      Delete
    4. Sebab orang biasalah boleh sign atas kek. Hahaha. :P

      Delete
    5. hahahaha.. susah layan org macam ni.. susahhhh hahahaha -.-''

      Delete
    6. Wakakaka ! Naseb badan cheq oiihh. :P

      Delete
  6. wahh..kira awak nie agak femes gak laa..hehehe :P

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Famoud amos Lan. Hahaa. Sedapnya biskut. =)

      Delete
  7. waaa nanti review tau buku ni.. kerlass orang pemes follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti akan review. Tunggu tauuu. Kurlasssla sgt Aya oii. Hahaha. :P

      Delete
  8. Replies
    1. hahahahaaa aku x tau nak gelak ke nak nagis tanya soalan ko tu, aku ingat aku sorang je yang lembss kalau bab2 kata singkatan ni..ahahahhahaaa FM tu stand for FRIDGE MAGNET adikku sayang..hahahahahahhaaaa email aku alamat ko, aku nak pos esok...peanuts_gurlz@yahoo.com
      xpun whatsapp aku kt no ni 0123304584 dont worry no ni hanya utk whatsapp je,klu org call mmg x dpt, aku x tau nape org nak whatsapp aku kena guna no ni..mgkin sbb setting kt BB ni guna no lama..ahhahahaaaa

      Delete
    2. Hahahahahahaha !!! Fm - fridge magnet. Baru aku tau. Muahahahahaha. Gile loser. Nanti aku whatsapp ko okay nyah ? :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah