Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 26, 2013

Sorotan keywords Gambar Awek Stim , muncul lagi satu keywords HOT !

Assalamualaikum & Hello.

Sorotan daripada entry Gambar Awek Stim , muncul lagi satu keywords yang hot. YaAllah. Sabar jelah. Dah takde benda lain agaknya abang abang kat luar tu nak cari kat sini agaknya. Muahahahaha.


Kat sini aku takde letak free wallpaper awek stim la. Aku tak provide link pergi page porn pun. Hahahahaha. Apa kejadahkah ini semua ?? Untuk cik abang cik abang yang dah sangap tu , dekat sini aku boleh kasi resipi Siakap STIM Limau je. Kekekeke! Adakah cik abang cik abang sekalian ni daripada spesies ikan ? Wakakakakaka. Geli hati aku. ^_^

Tolonglah cik abang cik abang kat luar tu jangan buat lawak pergi cari benda yang tak ada. Haritu aku jumpa orang cari 'Pantun mengata'. Puaka sangat tauuuu cari pantun mengata dekat sini. Aku baru cadang cadang nak jadi writer terus orang cari idea pantun mengata dekat sini. Sadis korang ni sadis. Y____Y. Uhukhukhuk.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : lepas stim apa pula yang nak dicarinya abang abang gatal ni.


xoxo


10 comments:

  1. Wakakakakah.. akak lagi kelakar keyword pantun puaka tu.. kahkahkah..

    Xble bla betul adoyai..

    #lawakpetang la..

    Itu pun nak kena gugel ka.. ! Bahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn ! Yang stim tu #lawakseram. Kekeke.
      Itulahnyaaaa nak mengata orang , tapi pantun cari google ?? Hahahaha

      Delete
  2. hahaha.. gelak guling2 baca entry ni.. blog ni dah bertukar genre ke? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Agaklah , harini lagi macam macam kot. :D

      Delete
  3. Adoi... Sabo je la Nadia ooooiiiii..... Lawak betul si mamat gersang.. takde menda lain ke mau dicarinya... nasib baik akak takde macam tu...tapi takut gak.... nak pi cek jap...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harini cek , lagi macam macam ada kak ! Serammm. Hahahaha.

      Delete
    2. nasib akak punya orang cari resepi je...hahahaha...... sebab ikan stim tu je Nadia... tu yg macam-macam stim keluar...hahahaha

      Delete
    3. Hahaha agaknya la tuuu. Kesian ikan tu. Dah tak berani nak stim. Hahahahaha

      Delete
  4. perghhhh tersedak kut ika minum sambil baca entri ni, kurang asam siapa yang cari keywords camtu kat blog nadia, kahkahkahkah
    ika setakat ni takde lagi laa keywords 18SX ni kat blog, kalau ada tak tahu macam mana gaya laa kan miahahaha
    agaknya spesis "buaya" ni memang kawan dengan spesis ikan kut, tu yang terselit tu ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaka! Ika tersedak , Nadia lagi nak pitam. Harini siap ada keywords awekstim.blogspot.com. Bahahaha. Apalah yang dorang cari kat sini tah. Almaklumlah follower Nadia semua comel comel sweet sweet. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah