Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, November 30, 2013

Teaser - Fiancee to Syazwan Shumali

Assalamualaikum & Hello.


Alhamdulillah , sudah aku selamat menjadi Fiancee kepada Wan. Will update later , tab tak boleh nak hidup. So , teaser jela dulu ye semua. Hahahaa. :D
Thanks for your time , love ya people.


p.s : lega rasa bila semuanya selesai. Hiksss.


xoxo


15 comments:

  1. congrats dear! welcome to the club..hihi
    hoping for more great pics to come.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Faezah. InshaAllah. Tab boleh rosak pulak. Y___Y
      So kite beramai2 tunggu gambar dari OP la eh. Hukhukhuk

      Delete
  2. TAHNIAH nadia!
    cantiknyaaaaa :)
    dah free2 nanti update laa ya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita dah sama status sekarang weeeee :D *jejoget*

      Delete
    2. Yeayyy !! Meh sep tinggi tinggi meh. Hahahaha.

      Delete
    3. miahahaha nahhhh sep satu kali :P
      baju cantik gilerrrrr kut, suka sangat, ika pening nak cari tailor untuk dress nikah n majlis nanti --'

      Delete
  3. yippieeee... tahniah cik dabel N & incik dabel S~~ ayu nye makcik dudukkkkkk :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aefa ! Hikssss. Kaaannn ayiu habes , terlipat lipat kaki dan perutt. :P

      Delete
    2. terlipat kaki tu boleh terima. terlipat perut? ade ke yg boleh dilipat kat perut tu? hahaha

      Delete
  4. tahniah akak.. memang cantik.. pinky2 gitu.. hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fatin. Pelamin tu jela kan yang cantik. Muahahaa. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah