Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 14, 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..



32 comments:

  1. bw dari GA yg sama . gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye , thanks BW ! Good luck juga yeee. :)

      Delete
  2. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

    boleh Bogwalking mereka yg join..
    http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heyy ! Its my pleasure to support other bloggers with their segment. ^_^

      Delete
  3. assalamualaikum dan selamat petang..
    hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
    gudluck dari saya ! :D

    http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Razlinda. Thanks for blogwalking blog picisan ni.
      Gud luck untuk anda juga. :)

      Delete
  4. Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  5. Hai bw and follow here..datang dari GA yg sama.. Good Luck! =)

    http://farafirhana.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fara , thanks for bw and follow blog picisan ni.
      Will visit you back , best of luck ya. :)

      Delete
  6. datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
    good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai haiii , selamat datang. :D
      Thanks by the way. Ngeee.

      Delete
  7. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Oshin. Thanks singgah sini. Salam perkenalan juga.
      Btw , good luck and all the best yaaa. :)

      Delete
  8. bw sini n follow
    dri segme yg sama'
    gd luck :)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow WID2 ! Will follow you back.
      Selamat BW and best of luck yaaa. :)

      Delete
  9. Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai hello ! Thanks for BW Gadiss. :)
      Best of luck yaaa.

      Delete
  10. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang same

    jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , terima kasih singgah. Best of luck yaaa. :)

      Delete
  11. Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Kenit. Thanks singgah. Good luck yaaa. :)

      Delete
  12. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Juliet , I am your Romeo. Haha. Thanks singgah. Best of luck yaaa. :)

      Delete
  13. Assalamualaikum. Blogwalking sini...

    Btw, jom join untuk memeriahkan lagi segmen di blog fafa. Suka hati nak buat entry atau tak. Yang penting, harap sudi join. Nak meriah sikit. Hehe XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Fafa , thanks BW. InshaAllah akan join. :)

      Delete
  14. Assalamualaikum & salam perkenalan...
    Dari segmen yang sama..semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , salam perkenalan buat kamu juga.
      Best of luck yaaa. :)

      Delete
  15. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Ayu. Thanks singgah. InshaAllah akan membuat kunjungan balas. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah