Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, November 25, 2013

Welcome to the world little nephew , baby MUU. ^^

Assalamualaikum & Hello.

Last week kan aku ada cakap yang aku akan ke Perlis untuk hantar bini kezen aku yang menunggu hari nak bersalin tu. Tapi guess what ? Kita hanya merancang , Allah yang tentukan. Hukhukhuk. Bini kezen aku tu tak sempat nak balik kampung dan bersalin dekat sana. Sebab dah bersalin dekat Hospital Ampang. Kekekekekeke!

Kononnya nak anak dia yang first ni nombor kad pengenalannya Perlis , aleh aleh ? Selangor baby yawww. Mihmihmih. Apa pun yang penting semuanya selamat. Dan welcome to the world lil nephew !! Nama masih lagi dirahsiakan. Kononnnya nanti hari yang ketujuh baru nak bagitahu. So , sama samalah kita tunggu ye apa nama baby MUU ni. Hikssss.


Baby MUU dilahirkan pada 22 November 2013 which is lagi 2 hari sebelum anniversary ibu & abah dia yang pertama dengan berat 3.1kg. Gggrrrr. But now , baby MUU dekat dalam NICU lagi sebab masa bini kezen aku nak bersalin tu baby MUU sedikit lemas. Tapi semuanya okay. Tak sabar nak tunggu baby MUU balik rumah. Nak picit picit pipi dia. Muahahaha. Last but not least , tahniah Kak Zu & Abg Cit !!! :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini masuk kerja , harini juga cari gadoh. hikhikhik.


xoxo


16 comments:

  1. comelnya...berat juga lah 3.1 tu..sihat2..

    ReplyDelete
  2. comel sangat ni nadia :)
    alhamdulillah selamat dilahirkan, tak lama lagi boleh dah bawa balik rumah tu, bersedialah menggomol baby ye ;) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kann ! Tak sabar nak gomol gomol die. Dahla bibir merah. :D

      Delete
    2. kan! girlish sangat bibir diaaaa. Ika pula yang geram tengok baby tu HAHA XD

      Delete
    3. Amboii ! Cepat cepat Ika , ada baby sendiri. :)

      Delete
    4. alamak, ika dulu ke? ahahaha
      kahwin pun belum lagi ni, kena tunggu kahwin dulu laa ;)

      Delete
    5. Haha kahwin cepat cepat , tak ajak majuk. :P

      Delete
  3. comelnye.. membesaq dgn ensem dan sihat ye baby~~ tp kan.. MUU tu ape ye? ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn ! MUU tu short name. Hahaha. Nama betul belum kua lagi.
      Yang tahu M - Muhammad , lagi 2 U tu tak tau stand untuk apa. :D

      Delete
    2. ohh ingtkan ade kaitan gn MU hahaha.. tepek la pic byk2.. suka tgk bibir die. heee

      Delete
    3. Hahahaha ramai benor org suke tgk bibir die. Cekci kannn. :P

      Delete
    4. cekci.. mcm oppa2 korea... kekeke

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah