Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 1, 2013

Welcoming November with 3rd CPUV , alhamdulillah ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah. Nuffnang bagi aku satu lagi CPUV pagi ni. Gembira. Rezeki Allah tu kan besar dan banyak , macam macam cara Allah boleh bagi. Usaha je yang penting. Dan rasa usaha aku berbaloi bila dapat another CPUV. Yaiy !!!


Walaupun baru 3 je CPUV sepanjang aku jadi blogger kepada blog picisan ni. Tapi aku tetap rasa terharu and puas hati. Thanks a lot Nuffnang !! I love you lah. Alhamdulillah rezeki November. Permulaan November yang baik nampaknya. Weeeee.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : agak agak bila boss aku nak approve cuti New Year aku ni ??


xoxo


4 comments:

  1. sbb nad bt entry ni, akak bukak nuffnang akak..haha..dpt cpuv jugakkk :) seronok lah pulak sbb join nuffnang ni..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , akak pun dapat ! Yeayyy, Seronokkan.
      Rasa macam nak bukak Nuffnang tiap hari. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah