Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 26, 2013

Teaser : E-Day Couture ! ^^

Assalamualaikum & Hello.


Belanjaaaa sikit ! Hahahaahaa. :P

Updated : Hahahahaa Aefa I love you much !!! Ahkak tak perasan dik non. :P


Thanks for your time , love ya people.


p.s : 4 hari lagi , fuh fuh fuh.


xoxo


52 comments:

  1. Fuh fuh fuhh.. arini tuesday? wednesday? thursday? haahha santekk.. tunjuk la full piccc :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha! Ni lagi satu budak bikin neves. Kekeke.
      Takde gambar full dik , anak tailor tu whatsapp ni je. Y___Y. Hahahaha

      Delete
    2. ce tengok tajuk dulu makcik! hahaahah

      Delete
    3. Sepak raga karang budak ni. Hahahaha. :PP

      Delete
    4. makcik ni dupdapdupdap sgt smpi selasa pun jadi rabu.. esok la wordless wednesday :P :P kami semua masih tuesday :P :P

      Delete
    5. Muahahahaha kannn !! Memang rasa nak mati dah ni. Okbai. Tukar tajuk. :P

      Delete
    6. hahah.. chill~ ecehh... persiapan dah lengkap? pelamin? baju? jemputan? katering? kekekeke

      Delete
    7. Kalau kata belum macam mana ? Ada yang dah siap ada yang belum. Serabut ok. Blog je ubat penenang sekarang ni. Tu yang tajuk pun karut. Kekekeke.

      Delete
    8. kalau belum... belum lah.. haha.. jauh ni.. bukan dpt nk hulur bantuan pon :P :P

      kenapa tukar tajuk entryyyyyyyy~~ hahahaha

      Delete
    9. Selipar jepun punya Aefa. Jangan diungkit ungkit salah tajuk itu. Hahahahahaha

      Delete
    10. xleh tukar... org lain tak komen lagi! macam nak membahan je hari ni hahahah

      Delete
    11. Maaakkk ! Hahahaha. Kejam gila. Tula pasal. Bahan tajuk utama nampakkkk. :P

      Delete
    12. haha.. bukan selalu... wat hilangkan gelabah e-day tu ok ape :P :P

      Delete
    13. Tenkiuuuu Aefa sebab sudi hilangkan rasa gelabah tuuu. Susah susah je. Muahahaha. :P

      Delete
    14. alah.. takde susah.. ibarat kecil tpk tgn, stadium bukit jalil kami tadahkan hahahah berapa hari lagi tinggal untuk membuli ni? hahaha

      Delete
    15. Omoo omoo , janganlahhh buli dah. Wakakaka. Tak baik ! :P

      Delete
    16. eh. bukan laa.. mane de buli... ni kan beramah mesra? tak gitu? hahaha

      Delete
    17. Kahkahkah ! Sampai ada 1 entry tu. Hampeh betul. Belasah karangggg. Hahaha

      Delete
    18. hahha.. entry tu utk wordless esok senonye~ dah alang2 mbahan kan.. biar smpi ke pangkal lengan hahaha.. eh makcik nk haut nii. nk nap skejap. :P :P

      Delete
    19. Membutaaa je keje. Dah nganjing dia nak take a nap pula. Hahaha. :D

      Delete
  2. miahahahhaha sampai tersasul sasul tajuk entry, nervous amat nampaknya tu hari pun dah tersilap, ke sebenarnya nak cecepat tunang ni ken ken ken ;P
    tarik nafas, hembus, tarik lagi hembus, ke makin nervous? wakakkaka
    jahat gile, mentang2 dah lepas bab2 tunang ni kan, saje bagi nervous kat orang lain miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! Amek besar gelak terus. Itulah dia , nervous ke eksaited ni. Rasa macam nak lempang diri sendiri boleh ? :P

      Delete
    2. haaa dah agak dah, ni excited ni sebenarnya miahahahaha
      takpe2, takyah lempang pun takpe,
      ika dulu excited tapi cover2 jadi macam sengal je tersenyum sorang2 malam sebelum nak tunang,
      tidur senyum ok, bayangkan buruk gile kut perangai perempuan camtu kahkah

      Delete
    3. Kahkahkah ! Ni pun da senyum sorang sorang okay balik keje. Nak g LRT tu boleh senyum. Tak ke orang ingat "muka cantik , tapi sewel". Hahahahahaha

      Delete
    4. AHAHAHAHA XD kan, mesti orang pandang pun semacam je, dalam hati orang tu cakap "dah kenapa dia ni?" muahaha
      free dah kena sewel huuuuu
      rasa happy pulak for your engagement, tak sabar tunggu heee,
      nanti up gmba tau kt blog, kami sume readers tunggu that special day ;)

      Delete
    5. Hahahaha kannn ! Tak memasal kena sewel. InshaAllah akan kongsi every moments dengan korang yang sudi baca. Takkan cerita sakit jiwa , cerita sedih je nak kongsi. Happy happy pun kenalah. :D

      Delete
    6. miahahaha bagus3, dah3! pi wat preparation, tak nak kacau kang nervous terlampau kang bila kena bahan especially ngan aefa wakakaka :D

      Delete
    7. Aefa tu memang rajin nak borak. Layankan je. Keje buat , blog buat. Semua buat. Multitasking kannn. :P

      Delete
    8. eh2.. kite pulak. hahaha.. notification masok kat emel. nak tak nak kena tengok jugak :P :P

      Delete
  3. Laju ja Aefa nampak kesalahan tu. Cantiklah baju tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun Aefa ! Hahahaha. Mata dia sama macam cikgu tengah cek kertas exam student. :P
      Hiksss , thanks. Biasa biasa jela awak.

      Delete
    2. dah tugas pemantau blog. cmtu la.. :P

      Delete
    3. Dah bangun da si senget niiii. :D

      Delete
    4. hahha bangun mende.. tadi tak sempat tido lahh.. terus azann -.-'''

      Delete
  4. Tahniah.. saya singgah dan follow.. #200.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaayy !! Tahniah Fatin Wawa sebab jadi follower ke 200. Meh sini email :D

      Delete
    2. alaa.. lagi follower yg ke berapa dpt penghargaan? nk unfollow. nnti follow balik :P :P

      Delete
    3. hahaa boleh laaaaaa.. :sambil wa muka comel: hahahha

      Delete
    4. Hahahaha , cepat email jugak. :D

      Delete
    5. yeayyy :P :P aefa gurau je lahhhh :D

      Delete
    6. Eehh budak ni. Orang suruh email tu email cepat. Belasah kang. :P

      Delete
    7. hahaaha.. aefa gurau lahhh.. ke nak bagi voucher SR? kfc? tiket wyg? hahahah yg ni aefa nak lah :P

      Delete
    8. Aippp ! Nanti email kasi address sekali yee. Terima kasih. :P

      Delete
    9. Hahahaha lepas pindah pun boleh. Ada benda nak bg. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah