Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, December 1, 2013

1 December 2013 - 1 Year 10 Months

Assalamualaikum & Hello.

Harini bangun pagi rasa macam tak percaya yang aku dah jadi tunangan orang. Rasa macam tak percaya je nampak cincin belah rotan dekat jari manis tangan kiri dan nampak cincin batu dekat jari manis tangan kanan. I'm blessed. Selesai satu perkara sebelum kami menuju ke arah perhubungan yang halal. Legaaa rasanya cheq oiihhh. :D

And today , its our 22 months together. Ni pun Wan yang ingatkan aku yang harini 1 haribulan. Aku sendiri pun tak perasan oiii. Over gila. Hahahahaha. Maaf. Jiwa masih menghadam apa yang berlaku semalam. Lol. Apa pun aku happy , gembira , speechless semua ada. Aku dah jadi tunangan Syazwan ?? WHATT !! Terus terthrowback balik cerita zaman berkenal kenalan dulu. Apa pun tak boleh. :P


Its my birthday yesterday and he did gave me the bestest present ever. Gila tak best. Tukar umur sekali tukar status. Kau hado ??? Mihmihmih.


For now ni je gambar aku berdua dengan Wan yang aku ada. Muahahaha. Memang blur habes , dengan apa pose yang aku bagi tu tah. Kekeke! 

"Dear Bie , thanks for everything. Thanks for the bestest present in the world. Ngee. Happy anniversary my Fiance. Amboiii dah pandai dah dia pakai fiance fiancee. Wakakakaka! I love you from the bottom of my heart. Harini nak celebrate kat mane ?? Hahaha. Tak potong kek birthday lagi ni. Lalalalala. Bulgogi brothers boleh ?? Eh eh eh. Okayla Chee Meng pun okay. Kahkahkah."

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  semalam tak selera nak makan , harini kebulur teruk. Y___Y.


xoxo


36 comments:

  1. wah2..tahniah..sama cantik sama padan ..=)

    ReplyDelete
  2. happy belated bday nadia!
    kannn..klu br2 tunang, rasa mcm xpercaya je..rasa mimpi je..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Faezah. Hihihi. Itulah dia , kemain tak percaya lagi sampai skrg. :P

      Delete
  3. Happy Belated birthday sis .. Wahh tahniah ye akak .. Bagai pinang dibelah dua pulak ... Semoga semua dipermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Afiqah , hihi. Pinang dibelah dengan kapak ke ? :P

      Delete
  4. congrats n hepi beday nadia~~
    bile wedding? kt b2b jgkkk..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuuuu orench ladee. Hihi. Wedding inshaAllah tahun depan. Oh b2b jugak ye. Semoga semuanya berjalan lancar ye. :)

      Delete
  5. YEAYYYYY!!! YEAYYYYYY!!! Dah sama status yeayyyyyy!!!! *jejoget*
    Happy birthday to you too nadia, best present ever kan heeee :D
    pasni tarikh wedding acane lak?time birthday encik tunang ke? mihmihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyy ! Haha thanks Ika. Tarikh wedding ikut hati nak kongker jugak. Boleh ke ? Hahahahaha.

      Delete
    2. miahahahaha tamak gila nak conquer juga tu :D

      Delete
    3. Hahahahaha ! Tapi ikut hati jela. Muahaha. :P

      Delete
  6. congrats makcik..
    cepat2 review semua nya..
    tak sabar nak baca ni.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tenkiu awak sebab sudi datang.
      Kita tunggu gambar baru kita update kot. Haha.
      Gambar banyak yang gogar gogar. :D

      Delete
  7. tahniah :) selamat menjadi tunangan orang..pasni jgn gatal2 ngan lelaki lain plak..ahahhaa aku takpe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks makcik , hihi. Amboiiii. Statement last , kurlass. Hahahaha.

      Delete
  8. tahniahhhh nad n hepy besday too !!! berseri2 muka jd tunangan org..semoga kekal hingga ke akhir hayat..aaminnn ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fadh. Hihihihi. Berseri2 mekap tu. Hiksss. Amin. :)

      Delete
  9. selamat hari jadi makcikkk~~ hanya ucapan je mampu diberiiiii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Aefa. Haha. Nak I love kuching laaaa. :P

      Delete
    2. meh sini alamat.. FM jadik la :D

      Delete
    3. Hahahaha ! Nak tshirt. Melampau. :P

      Delete
    4. hahha.. nak tak FM niiiiii.. beg xleh masok tshirt.. dah penuhh.. FM je boleh selit2.. bak le alamatt

      Delete
    5. Hahahahaa !! Baiklah. No 30 Lorong C9 Kg Pandan 55100 KL. Sekian terima kasih. :D

      Delete
    6. ni alamat betol2 ke men2 ni? hahaha.. nnti aefa poskan. busy sket skrg ni :D

      Delete
    7. Betui betuila oi. Takkan nak tipu plak. Sekeh kangg. :P

      Delete
    8. hahha.. ok ok.. dah salin da alamat tu.. nanti free aefa poskan.. maklum la dah busy hahahhaha

      Delete
    9. Hahahaa okay makcik. Tenkiuuu ! :D

      Delete
  10. tahniah nad!! happy birthday too! akak dulu takde la majlis bertunang,just family en gaban dtg rmh bawak cincin..esok pg bgn pg mmg excited la tgk cincin kt jari..hehehe! en gaban lak bg msg 'morning pengantin'.. hahahaha..ngokngek tol..

    nad ingatkan akak dgn cerita lama la..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thanks akak. Itulah ni pun duk tergedik2 tengok cincin. Wan siap panggil cik tunang lagi. Malu malu kite. Alahaiii. Hahaha.

      Delete
  11. tahniah awak.. hep hep horeyy... ehhh tak nikah lagi tak bleh hep hep haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Nanti dah nikah kita hep hep horeyyy sesama eh. :D
      By the way thanks ye. Hihihih.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah