Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, December 6, 2013

Big Bad Wolf Books , MIECC @ The Mines

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini suka baca novel Sophie Kinsella ? Nora Roberts ? Jodi Picoult ? Aku ada good news untuk korang. Actually aku pun baru tahu good news ni tadi. Semua gara gara aku ternampak buku Sophie Kinsella dekat atas meja colleague dengan price tag RM 8 !!! Terus tanya Kak Amy mana dia beli buku tu dengan harga semurah tu. Hihihihi. Aku tang murah je suka tang murah je suka. :P

So inilah dia jawapan kepada persoalan aku tu :

  
Aku dah mula pasang niat nak pergi dah ni. Ayok ! Tak tauuuu. Ayokkk !! Hahahaha. Serious , baru baru ni aku ada terpegang buku Sophie Kinsella dekat Borders The Curve. Usha dua tiga kali , nak beli tapi time tu tengah berbajet untuk tunang. Y____Y. Maka dengan itu aku letak balik buku tu. But now ? Bila tengok book sale macam ni. Ehem ehem eheeemmmm , encik tunang taknak bawak cik tunang ni pergi keee ??? Muahaha. Dapat beli 5 buku pun da syukur dah. Amboi. Bukan satu buku. 5 terus aku nak. Melampau. 


So , readers yang dekat luar sana. Kalau ada masa untuk singgah tu. Singgahla ye. Setahu aku open 24 hours. 230 hours non stop shopping. Agak agak tak boleh tido pun boleh drive pergi cari buku bedtime story kat sini. Kekekeke! Gurau.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : encik tunanggg , cepatlah respon. nak pergi pleaseeeee. Y___Y.


xoxo


12 comments:

  1. Replies
    1. Nad pegi harini. Punyalah gelojoh kan. :D

      Delete
  2. insyaAllah naik sunway nanti boleh pergi sekali jalan2 kat the mines...ihiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha jalan jangan tak jalan. Nadia pun rasa nak repeat lagi ni.
      Tadi pergi pun da terbeli 7 buku. Hahahaa. Kalau repeat ag.
      Tak taulah apa nak jadi , kekeke. :P

      Delete
    2. hamboii3 banyaknye beli?? ahahahaha
      takpe beli buku bukan beli benda lain an kihkih
      repeat lagi jawabnya satu lori buku miahahahaha

      Delete
    3. Wakakakaka ! Nampaknyaaa macam tulah.
      Siapa suruh buku dia price range RM 8 - RM 10.
      Memang meroyanlah kannnn. :P

      Delete
    4. perghhh memang murah laa an, ini meamng nak kena pergi juga ni, tak boleh jadi ni hahahaha

      Delete
    5. Hahahahaha mesti pergi !! Nad nak pergi lagiiii. Tak puas lagi ni. :D

      Delete
  3. nak pergi tapi buku yg beli awal tahun hari 2 x abis baca lagi.. hehe.. menambah koleksi mungkin..

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah