Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 23, 2013

Cari tarikh kahwin ? Nak tahu bila cuti sekolah ? Nah KALENDAR !

Assalamualaikum & Hello.

Aku tahu , bukan aku sorang je yang tengah menghadap kalendar untuk tahun depan. Mesti ramai lagi B2B 2014 yang duk belek kalendar kan ? Nah ni untuk korang yang still takde lagi kalendar tahun 2014.


Kalendar ni pun aku dapat daripada Facebook Kad-kadkahwin.com. Just untuk panduan korang korang yang nak pilih tarikh. Hihihihihi. Marilah kita sama sama pilih tarikh yeeee. :D


p.s : macam tak caya je aku dah tunang and now nak cari tarikh nikah. kekekeke.


xoxo


16 comments:

  1. Ihihhihi baru je tadi abah tanya ada cuti tak january and semua jadi bengong sbb takde lagi free calendar untuk tahun depan XD Hahahah. Thanks kak nadia!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Akeyla !! Hihihihi. Cakap kat abah , la ni kami semua ada dah kalendar. :D

      Delete
  2. yeayeeee... bday kite hari sabtu... please remind in ur note okeh..!! hahahaha 010214

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Eh date anniversary kita dengan Wan. :D

      Delete
  3. wahh pntasnya cari calendar 2014! hehehe

    ReplyDelete
  4. Thank you for this calendar! eh, bila nikahnyeee? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin hujung tahun depan kot Cik Violet. :D

      Delete
  5. nak jadi isteri orang dah dia tahun depan..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itulah kannn. Tak sangka. Amin. InshaAllah dipermudahkan. :D

      Delete
    2. aminn. selamat menyibukkan diri dengan persiapn kawen.. haha :P

      Delete
  6. smoga dipermudahkan segala urusan.. seronok yer nk kawen.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuuu awak ! Seronok ? Hahaha. Dah nak kena migrain dah ni. :P

      Delete
  7. Assalamualaikum awak. kawin masa cuti sekolah best. tapi selalunya bertindih dengan majlis kengkawan. ahhahaa dah terkena dulu. dua2 pengantin takdapat jenguk kawan sendiri kawin on the same day. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah dia , ramai orang kawen masa cuti sekolah dan memang selalu sangatlah tertindih tu. Tu kalau boleh taknak amek masa cuti sekolah. Sebab KL ni pun kalau time cuti , harga dia puuuunnnn bunuh diri. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah