Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 5, 2013

CPUV ke 7 - Watsons !

Assalamualaikum & Hello.

Good start for December people. Aku dapat another CPUV daripada Nuffnang. Mmuahhh. I love you Nuffnang. CPUV yang aku dapat kali ni ialah Watsons. Mohon bertahan lamalah ye , barulah membuak buak earnings aku yang tak berapa nak ada tu. Hihihihi.


By the way korang tahu tak kad Watsons tu dah boleh upgrade sekali dengan Touch N Go ? Aku ingat nak upgrade tapi first and foremost aku kena kutip kad tu dengan mama. Hahahaha. Dia dah pakai memang tak reti pulang. Sabar jelah. Y______Y.

Last but not least , terima kasih banyak banyak Nuffnang. Bagilah lagi kalau ada ye. Dengan seronok menerimanya. Mihmihmih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : buat masa ni Guess punya ads paling lama dalam blog ni , mohon tahan lebih lama. :P


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah