Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 3, 2013

Dapat jumpa Kak Saila ! Pewwiiittt.

Assalamualaikum & Hello.

First off all , sorry korang sebab aku tak sempat nak blogwalk korang for this few days. Sangat busy. Sangat malas menghadap laptop yang dah uzur tu sebenarnya. Muahahaha! Nak blogwalk ikut Tab aku tu , hurm. Lupakan jela. Wakakaka. Harap korang faham ye keadaan aku yang aca aca busy ni. Ada juga yang suruh update entry pasal engagement day aku haritu secepat yang boleh. Tapi. Again. Maaf. Sebab aku takde banyak gambar yang cantik cun melecun kebabom nak kasi upload. Tunggu aku dapat gambar daripada official photographer eh ? Boleh tunggu sikitttt kan ? Hikhikhik.

By the way , cukuplah kita cerita pasal sorry dan ralat tu. Mihmihmih. Aku nak cerita first time aku jumpa Kak Saila. Siapa Kak Saila ? Kalau korang baca blog puterigaban.blogspot.com korang tahulah siapa dia. Kekeke.


Inilah dia Kak Saila. Aku first time jumpa dia , Wan dah dua kali. How dare youu !! Hahaha. Dah kenapa aku jumpa Kak Saila ni ? Eh suka hati akulah nak jumpa sape sape pun. Muahaha. Tak tak tak. Aku jumpa dia sebab nak amek veil tunang. Kak Saila kasi sponsor veil tunang aku haritu. FYI , aku manusia pertama yang pakai veil tu sebelum disewakan (bongkak habes). Jangan jealous. Wakakaka. Kak Saila ni kan pakar menDIYkan veil , handbouquet dan sebagainya. Kalau korang nak rent veil ke nak order handbouquet , mohon ke blog beliau. Terima kasih.

Disebabkan first time jumpa , mestilah aku terkinja kan. Terkinja , teruja tapi nampak nampak terus berpeluk sakan. Macamlah pernah lepak semeja sebelum ni. Wakakaka. Maaflah kak , saya ni memang manusia sentiasa terlebih gula. Tu yang hyper tak semena mena. Dan disebabkan perangai hyper kedua dua belah pihak , aku dapat amek veil tapi plastik veil tu tertinggal dekat Kak Saila. Masuk masuk kereta baru sedar 'Ehhh plastik dekat Kak Saila laaaa'. Wakakaka. Apa pun tak boleh.

By the way to Kak Saila , thousand thanks sebab sponsor kita veil tu. Kesian akak kena bersusah payah buatkan kita veil. Dahla tak bayar pula tu. Maaf. Nanti ada masa kita lepak lepak minum teh eh akak. Hikss. Me very happy to meet you and know you. Gembira hati ni sampai sekarang tau. Over. Love you much sister.

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  balik ni ada Nuffnang Premier Screening - Enough Said dekat Mid Valley. Siapa lagi join. Jom jumpa ?


xoxo


16 comments:

  1. bestnya join event..skrg dh bz ngn keja..sobsob..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sometimes kena lari juga daripada kerja tu Hazwan.
      Get some fun , jangan nanti tua sebelum umur. Eh eh. :D

      Delete
  2. kita nak veil juga untuk wedding nanti, ini tidak adil ini tidak adil! HAHA

    ReplyDelete
  3. salam awak..kite nak tnye, boleh tak aal emel kan kat kite softcopy wedding photoprops tu? email kite nurulfarhana26@gmail.com thanks awak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , done. Kindly check your email. :)

      Delete
  4. Hamboi bestnya ade org sponsor..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha rezeki wak , takkan nak tolak. :D

      Delete
  5. byk nak cakap ni..hahaha!

    1. awwww,awww,aww! gambar kita la,gambar kita..hehehe..pandai nad, black n white kan gambar ni.. kalau x habis nmpk semua comot2 akak..hewhewhew!

    2. wahhh,picture awk kat blog dah tukar gambar tunangggg..hehehehe! tahniah lg sekali ye nad :)

    3. sama-sama dear! agak mencabar lah veil kali ni..nasib baik awk suka! terharu sangat :)

    okay,dah itu je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh ! Point form. Meh orang reply based on point form jugak. :P

      1. Hahaha bukan takat akak je comot , orang pun sama. Nak ke gambar ni ? Hikhikhik.

      2. Thousand thanks akak tapi sedih sebab akak tak dapat datang. Y__Y.

      3. Gila ke apa tak sukaaaa. Cantik ok. Kan da kata tangan Kak Saila ada magiccc !! ^_^

      okay dah , kang panjang plak. Muahaha.

      Delete
    2. masin mulut nad cakap tangan akak ada magic! hehehe..nak gambar,nak,nak..email please..nanti kita jmpa kita lepak lama sikit eh..

      part takleh lupa nad pakai terus veil tu! sebab tu plastik bag kat akak! hahaha..

      Delete
    3. Mulutku cukup masin , mulutku cukup masin. Tak perlu engkau tambah garam. Hahaha. Sudah email. Hihihi. Boleh ja lepak lama lama , ni pun duk cube tengok masa mana boleh selit nak pulangkan veil. Y___Y.

      Delete
    4. okie! nad,lupa nak tanya..buat manicure kat Times Square ke? berapa rm? kejap ni akak tgk IG nad,,ternampak gambar jari :)

      Delete
    5. Haah kita pergi buat dekat Times je. Dekat Nail Queen. Kita buat classic mani/pedi = RM 64. Tapi untuk jari tangan kita add RM 10 untuk french. So total RM 74. Huhu. Mahal ke murah ??

      Delete
    6. murah! sebab akak buat kat nail parlour rm110 mani+pedi+buff..boleh la nak g suka2 kat nail queen tu..hehehehe

      Delete
    7. Boleh boleh ! Nanti kita pergi sama sama ehh. Hahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah