Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 12, 2013

Doa doa untuk memusnahkan sel sel kanser

Assalamualaikum & Hello.

Sebelum ni aku tak pernah tahu pun ada doa untuk memusnahkan sel sel kanser. Yela , sebelum ni tak pernah ada ahli keluarga aku yang ada penyakit macam ni. Tapi bila ayah disahkan ada lung cancer. Aku mula google sana google sini. Akhirnya aku terjumpa info ni daripada blog Cancer vs B17.

Download 8 Surah MP3 - sila klik ke Blog Resepirahsiaku.com.

1. Surah Al Maidah (Ayat 82-91).
2. Surah Al Araf (Ayat 70-81).
3. Surah Al Raad (Ayat 16-28).
4. Surah AN Anbiyaa (Ayat 38-50).
5. Surah Asy Syu'ara (Ayat 185-227).
6. Surah Az Zummar (Ayat 42-52).
7. Surah Ghafir (Ayat 67-77).
8. Surah Az Zukhruf (Ayat 52-70).

Cara-caranya:

Sebelum memulakan bacaan:

1. Istighfar 10x.
2. Shalawat Nabi 10x.
3. Al-Fatihah 1x.
4. Ayatul Kursi 1x.

Sediakan botol-botol air yang bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca surah-surah berkenaan, maka ditiupkan kepada air tersebut. Pesakit dinasihat kan minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada anggota yang kena barah kanser dan mandi pesakit dengan air ini. InsyaAllah kerana sakit dan sembuh semuanya dengan izin-Nya.

Kepada pembaca tolong sebarkan kepada ahli keluarga dan saudara yang sedang mengidap penyakit kanser.

Semuga dengan menolong mereka yang sakit, akan juga mendapat pahala dari bacaannya serta pahala kerana menolong sesama hamba yang benar-benar memerlukan pertolongan dan penyembuhan dari-Nya. Sekiranya terdapat kerosakan pada MP3, sila maklumkan untuk diperbetulkan.

1. SURAH AL MAIDAH (AYAT 82-91).


2. SURAH AL ARAAF (AYAT 70-81).


3. SURAH AL ARAD (AYAT 16-28).


4. SURAH AN ANBIYAA (AYAT 38-50).



5. SURAH ASY SYU'ARA (AYAT 185-227).


6. SURAH AZ Zummar (AYAT 42-52).


7. SURAH GHAFIR (AYAT 67-77).


8. SURAH AZ ZUKHRUF (AYAT 52-70).


Insyallah dengan berkat dan usaha secara lahiriah serta rohaniah , kesengsaraan yang ditempuhi ini akan sembuh jua hendaknya. Bersama-samalah kita berdoa kehadratnya. Wallahualam. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kepada yang mendoakan ayah aku kesihatan yang baik , hanya Allah mampu membalas kebaikan korang tu. ^^


xoxo


18 comments:

  1. nice sharing akak.. terima kasih.. InsyaAllah dengan izinnya akan sembuh jua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah dik , doakanlah sama sama ye. :)

      Delete
    2. InsyaAllah.. semoga ayah akak kembali sembuh.. =)

      Delete
  2. ika doakan yang terbaik ya nad...ika nak tanya ni, detailly doctor cakap keadaan ayah nad macam mana, boleh brief kat ika tak? ika nak tahu keadaannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Ika , Nad lambat baca email. Hihi. Nad dah reply , tapi macam tak membantu je. Y___Y

      Delete
    2. Hikhik , for now lepas ayah makan capsule biji aprikot tu. Keadaan dia much better.
      Dah boleh bangun , jalan jalan sikit. Tapi pakai tongkat.
      Tapi semalam berlagak , buang tongkat ketepi. Hihihi. :D

      Delete
  3. saya doakan untuk ayah akak :) perkongsian yg menarik :)

    ReplyDelete
  4. stage berapa? caarik lah daun durian belanda. basuh and rebus. buat teh minum selalu. amalkan. Insyaallah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 bebeh. Huhu. Tulah thanks for the info ! Pape nanti aku whatsapp. :)

      Delete
  5. Seperti nya di janjikan, ini entri post untuk blog saudari

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/niesa-niesa-lovecrewblogspotcom.html

    Jika ada kelapangan insyallah sy akan kemari lagi.. terima kasih..

    p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
    http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk kunjungan awak , nice entry post juga, Tenkiu ! :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah