Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, December 21, 2013

First Sponsored Post , apa nak kena buat ni ???

Assalamualaikum & Hello.

Harini aku buka buka email je ternampak email from Nuffnang , katanya kena buat sponsored post. Selama ni aku jadi tukang baca sponsored post orang je. Bila diarahkan untuk buat sponsored post , aku jadi lost. Tak tahu nak kena buat macam mana nak kena buat apa. Sedih kan ??? Hahahaha.


Berpuluh kali baca apa yang dorang nak. Berpuluh kali ulang sebab takut salah faham ataupun salah buat. Hahahaha. Apa pun aku dah berjaya hantar draft sponsored post aku dekat Nuffnang. Tengah tunggu approval. Lepas dah approved baru aku akan update entry sponsored post tu. Kekeke. Agaknya macam tulah kotttt. :P


Cepat cepatlah Nuffnang reply , aku nak tahu apa aku kena buat next ni. Hahaha. Kbaiii. 


p.s : Kalau korang pernah buat sponsored post , meh share dengan aku. :D


xoxo


18 comments:

  1. waaaa bestnya awakk..murah rezeki..kena minta tnjuk ajar gak ni camne nk dpt sponsored post..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn. Hihi. Kita pun sebenarnya tak tahu kenapa dapat sponsored post ni. Hahahaha. :D

      Delete
  2. wah bestnyaaa kak nadia hhehheheh :D best of luck!!!! :D huhu

    ReplyDelete
  3. kte punya dah approved tinggal nak publish je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita baru dapat email tadi , dateline besok. Gile kentang.
      Memang resipi merepeklah jadinyaaa. Hahahaha

      Delete
  4. ika pun dapat juga nad tapi tak tahu nak buat juga miahahaha
    ika biar je dulu, acane ni ek hewhew
    ada dapat juga dulu, nak join tapi terlepas tarikh, kali ni macam tak berapa yakin pula nak buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad pun pakau tibai je Ika , merepek merepek je.
      Janji hantar. Hahaha. :D

      Delete
    2. miahahaha, kan belasah jela :D

      Delete
  5. Kak ina punya dah approve...tunggu nak publish aje katanya...kak ina pun blur sebenarnya...main belasah aje..he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Yeay ! Bestnyaaa , ni kita dateline rini. Harini Ahad , sapelah nak approve. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks Mieya. Tapi ni duk tunggu reply from Nuffnang. :D

      Delete
  7. alhamdulilah..rezeki..kne sungguh2 nih.. hiks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fana. Itulah sungguh sungguh pun dateline da lepas. Hahahaha.
      Tapi hantar ritu masa belum lepas , tapi sampai sudah tak approve. :D

      Delete
  8. Congrats dear... ini la rezeki orang aktif berblog.....

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah