Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 24, 2013

Free Labels From NURSAILA NORMAN #1

Assalamualaikum & Hello.

Scroll scroll reading list tadi , ternampak entry Free Labels From NURSAILA NORMAN #1. Terus laju laju nak join. Boleh korang korang kat luar tu join kalau nak dapatkan Free Labels Template. Hihihihi. Aku join dengan harapan lepas ni tak payahlah aku susah payah nak godek google lagi. Yelah , selama ni aku godek mencari template , nak jumpa yang free tu kemainlah susah. Asyik asyik berjodoh dengan yang kena bayar. Menyampah. Y____Y.

Syarat - Syarat :
  1. Follow blog puterigaban.blogspot.com (semestinya dah follow).
  2. Buat 1 entry bertajuk Free Labels From NURSAILA NORMAN #1.
  3. Letak gambar ni dekat bawah tu dalam entry korang and backlink kan ke blog beliau.
  4. Tinggalkan link blog & email address untuk mendapat free labels !! SIAPPPPP.

Itu je syarat dia , tak payah nak kena LIKE page Facebook. Tak payah nak kena tekan Nuffnang Ads. Tak payah nak kena tekan link Churp Churp. Semudah ABC dah Kak Saila ni buat giveaway macam ni. Kalau korang tak join , tak tahulah aku nak kata apa. Kekekeke.

Tarikh Tutup : 14 Januari 2014.

Bila tarikh dah tutup nanti janganlah menggelupur nak minta dah. Kalau aku ada softcopy tu pun aku taknak bagi. Sebab aku kedekut. Kahkahkahkah. Teruk betul perangai.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : belek belek package pengantin untuk tahun 2014 , PITAM ! 


xoxo



6 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah