Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 10, 2013

Join GA pun dapat hadiah , wahhh ! Ini sudah bagus. :D

Assalamualaikum & Hello.


Baru baru ni aku sempat join 1st Give Away by WE. Yelah nak support kawan kawan blogger lain buat give away. Dan ditakdirkan aku tak menang pun give away tu , tapi...........................................


Nampak tak ? Even tak menang pun give away tu tetap dapat hadiah. Sebab join je. Kau hado join give away je dapat hadiah ? Takde kan ?? Tulah aku ajak join haritu taknak. Eh tetibaaa. Hahahaha. Walaupun takde rezeki nak dapat sponsor candy buffet from WE , tapi alhamdulillah syukur dapat juga something from WE. Semoga WE dimurahkan rezeki lagi lepas ni. ^_^

Dan pemenang untuk 1st Give Away by We ni ialah :



Tahniah untuk Faezah & Rina. Rezeki nak kawen ni korang ooiii. Harharhar. Bolehla kita ceroboh candy buffet Faezah lepas ni. Tak lupa juga Rina , bolehla suruh mak hidang sambal ikan bilis dalam barangan vantage tu. Lol. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  ada lagi tak GA yang asal masuk je dapat hadiah. aku nak join. hahahaha


xoxo



18 comments:

  1. Tahniah pada yang menang,
    X sempat nk join..har2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miahaha. Itulah dia , awak pun da jarang2 update tengok. Huhuhu.

      Delete
    2. Agaklah kesihatan tak berapa nk baik..
      semalam pon mc..huhu..

      Delete
    3. Larh yeke. Makan ubat tu. Rest cukup cukup.
      Get well soon ok awak. :)

      Delete
  2. hahaha.. boleh2.. mai2 datang umah.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. Yeay ! Nanti kita datang umah ye. Nak bercinta dengan awak. :D

      Delete
  3. tahniah jgk pd awk.. support kwn2 punya GA... dpt jgk gift.. alhamdulilah...rezeki tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuu awak. Itulah dia , support GA orang je. Nak buat GA sendiri tak mampu. Y___Y

      Delete
  4. aku penah join satu contest ni, masa bulan puasa aritu..aku da dpt email yg mengatakan aku da menang, tp smpai sekarang hadiah misteri yg dijanjikan tu nan hadoooooooooooo..hahahahaha aku x kisah pun pasal hadiah tu, tp pleaselah jgn menipu weiiii...bila baca blog dia, aku rasa mcm dia ni SS, bajet bagus..semua ada lah...aku x heran pun pasal hadiah ke pe sebab aku join suka2, tp please la jgn menipu..jatuh kredibeliti dia sbgai seorang blogger...bboooooooo.....eh, teremo kt belog ko plak..hampunnnnnn hahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larh yeke ? Gila selenge ! Kalau ye nak buat GA , buatlah betul betul. Takyah nak bedaah je lebih. Setakat nak naikkan pageview je buat apa. Apa pun tak boleh. Hahahaha. Aku dah biasa dah tengok kau emo emo kat sini. Hahahaha. :P

      Delete
    2. hahhahaaaa aku kan asal baca belog ko jerk terus emo..petanda apakah ini? hahahahahaa

      Delete
    3. Hahahaha petanda dia , ko dengan aku kalau jumpe. Mampos. Tahu ? Hahahahahahaha

      Delete
  5. tahniah kepada yang menang :)
    saya tak join... takde fb,hehe :)
    btw,tahniah untuk akak jugak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dik. Tulah skrg ni syarat GA mostly kena like page FB.
      Yang takde FB dah tak dapat join , takpe banyak lagi GA kan. :D

      Delete
    2. welcome :) hehe, tu la pasal... tapi masih ada lagi GA/segmen yang tak perlukan like semua tu kan,hehe :)

      Delete
    3. Betul betul , akak pun pilih GA yang kena like 1 page FB je. Kalau banyak banyak , kirim salam jela. :D

      Delete
    4. haha,pandai ye akak... pilih yang simple2 je,hehehe :D saya pun macam tu jugak....

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah