Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 16, 2013

Kad Keahlian Lejen - LEJEN PRESS

Assalamualaikum & Hello.

Sebelum ni aku ada cerita pasal Lejen Press nak buat member card kan ? So , inilah dia sambungan daripada cerita tersebut. Iye , memang Lejen Press dah lancarkan Kad Keahlian Lejen haritu - 11.12.13. Tapi sorry , aku lambat update sebab emosi aku sedikit terganggu masa tu. Uhukhukhuk.


So , kepada mereka yang nak buat member card ni bolehlah ke I Am Lejen SS15. Kalau nak daftar secara online boleh ke ? Boleh boleh. Korang buka je link KAD KEAHLIAN LEJEN. Isilah apa maklumat yang dorang minta tu. Lepas tu send. Selesai. Tunggu jelah kad keahlian korang sampai dekat dalam peti surat rumah/office korang. Hihihi. Aku bagi korang cara mudah , tapi aku pilih untuk pergi I Am Lejen. Lalalalalala. ^_^v

Apa kelebihan ada member card Lejen ?

- 5% diskaun untuk setiap item PERTAMA
- 10& diskaun untuk setiap item KEDUA hingga KEEMPAT
- 15% diskaun untuk item KELIMA dan seterusnya
- 20% diskaun pada hari jadi pemilik kad
- Jemputan ke majlis dan acara rasmi Lejen.

Yuran hanyalah RM 20 setahun. Lepas setahun tu , expiredlah. Korang renew jelah lagi lepas tu. Banyak benefitnya , tak rugi apa apa pun untuk kaum kaum ulat buku macam aku ni. Lol. Takpayahlah korang tunggu masa Lejen Press involve dengan pameran buku baru korang dapat diskaun untuk beli buku Lejen Press. Muahahaha. Dengan adanya member card ni , korang pergilah I Am Lejen bila bila masa. Tetap akan dapat diskaun. Best kan ? 

sumber : Lejen Press

Thanks for your time , love ya people.


p.s : agak agak time aku daftar nanti , dapat tak kad tu nombor 1212 ?? Hukhukhuk.


xoxo


30 comments:

  1. ada bayaran tak nak register ni? ke free? ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aahkan ! Lupa nak habaq. RM 20 setahun. Y___Y

      Delete
    2. miahahaha..pi update cepat ihiks :)
      nanti ika register....asyraf pun suka baca novel genre bebas ni...fixie laa bagai tu dia minat....

      Delete
    3. Hahaha baiklah mak encik. :P
      Nad pula , memang Nad je suka membaca.
      Dapat kat Wan , memang dia buat jadi bahan bakar bila BBQ je kang. Kekekeke.

      Delete
    4. ahahahahaha bahan bakar ek alamak aiiii :D'
      ce bagi kasut futsal an mesti fikir 100 kali nak jadikan bahan bakar miahahahaha

      Delete
    5. Kaaaaannn !! Nad pula yang rasa nak bakar , baik kasut dengan stokin2 semua nad nak bakar. Kahkahkahkah :P

      Delete
    6. ahahahahahha redha jela tunang kaki futsal...selamat ika ni asyraf dah stop active sports..kalau tak merana juga rasa ahahahah

      Delete
    7. Hahahaha. Kalau Nad suruh stop , memang dia pun akan suruh Nad stop layan drama Korea dengan baca novel. Wakakakaka. So , redho jelaaaa. Y____Y

      Delete
    8. alamak camtu pula ea, nak ada win-win situation pulak ahahaha...kesian haa..

      Delete
    9. Takpelah ai redho mak jemah weh. Kekekeke. :P

      Delete
    10. kalau ika pun sanggup redha..gila tak boleh membaca apa semua...abih nak buat ape je? memasak? berkepit dengan si dia? ahhh sudahhh ahahaha

      Delete
    11. Kaaann ! Naseb faham. Sebab tu redho je. Daripada nanti nak kena hadap muka dia je. Boleh pitam juga tu. :P

      Delete
    12. ahahahaha kan tambah lagi bila hari2 tanya "handsome tak arini?" "nampak kurus tak?" "putih tak?" "kasut futsal ni ok lagi tak?" hari2 soalan "perah santan"..sanggup nak layan? kahkahkah
      baik baca buku an daripada dia perasan2...asyraf tanya dalam satu hari pun ika dah sanggup tak sanggup layan dia punya perasan miahahahha

      Delete
    13. Wakakaakakak ! Soalan tak boleh blah. Perah santan sangat tu. :D
      Layan jela Ika , nanti da kawen tak layan dosa. Practice ya. Hahahaa

      Delete
    14. ahahahaha lelaki kalau perasan rasa macam melebih2 pulak, sakit hati juga dibuatnya kahkah
      tu laa kan, nad pun practice2 laa ya ahahahaha
      mana tahu dah kawin nanti wan tak bagi baca buku suruh menghadap dia je haaa mihmih

      Delete
    15. Wakakakaka ! Memang biollah time tu gamaknyaaa. :D

      Delete
  2. tak pernah dengar pulak.. adoi terasa cm ketinggalan zaman je Fiza nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad pun sebenarnya baru tau jugak Fiza. Hahahahaha

      Delete
  3. wah..lajen press pun dah ade membership kad rupanya ek...pernah dengar pasal lajen press nie tapi jarang ikuti perkembanganya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah baru je dorang rasmikan. Apa lagi jenguk2la , :D

      Delete
  4. kat damansara takde cwgn die ke? hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wallahualam. Rasanya takde kot. Pergi jelah subang. Tak jauh mana pun. :P

      Delete
    2. masalahnye takde kete skrg niii.. yg dekat pon boleh jadi jauhhhhhhhh hahahhaa

      Delete
    3. Hahahaha agaklah ! Sangat setuju dengan statement tu. Aefa dah pindah KL ke ?

      Delete
    4. dah pindah.. tgh sibuk carik rumah.. skrg dok sementara kat shop house yg seram ni -.-''

      Delete
    5. pintu die rosak.. -.-'' tak boleh kunci.. tunggu maintenance sampai skrg tak smpi2.. haha.. da la panassss -.-'''

      Delete
    6. Larh yeke ? Gilelah. Memang scarylah kalau camtu.

      Delete
    7. gile tak seram.. cam tak sabar2 nak dptkn umah baru ni haa.. ahhahah

      Delete
    8. Sabarlah ye. InshaAllah ada tu nanti. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah