Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 23, 2013

Kak Miep + Peyjal Wedding

Assalamualaikum & Hello.

Bila umur dah semakin meningkat ni , makin banyak wedding and engagement day to attend. Huhuhu. Not to forget , Jumaat haritu aku dijemput menghadirkan diri ke wedding Kak Miep & Peyjal dekat International Youth Centre Cheras. 



Masa aku sampai tu , pengantin baru je masuk dalam dewan. Kiranya ngam ngamlah aku sampai. Sempat tengok dorang makan beradap and bersanding. Gambar makan beradap memang takde , sebab masa tu aku dah kebuluran. Kalau dibiarkan , boleh jadi perang. Hahahaha.



Ni masa pengantin berarak masuk dewan , masa ni aku belum sampai pun lagi. Kahkahkah. Tapi biasalah , aku minta ihsan akak roommate aku lagi sorang untuk Whatsapp aku semua gambar. Muahahaa. Bijak bijak. :D


Gambar makan beradab pun aku minta ihsan sebab masa dorang makan , aku pun makan. Lapar weh. Balik balik kerja terus kelam kabut bersiap nak pergi wedding. Y___Y.


Aku suka gila babeng dengan pelamin dia. Kalau aku nak pelamin macam ni juga boleh tak ? Ala paling paling kopak koyak rabak je poket and wallet aku. Kekekeke.


Kau tengok baju pengantin pompuannn ! Taknak liplapliplap pula. Jealous. Peplum punya design. Simple , kain je sarat. Veil dia pun takde panjang benor. Mungkin bukan 13 juta. Ehhh ! :P



Belangkas aku masa dekat UiTM. Mana ada aku , disitu ada minah ni. Di mana ada minah ni , mesti ada aku. Tapi tulah , sekarang ni dah susah gila nak jumpa. Padahal dekat je , sorang Shah Alam sorang KL. Tapi lagak dia macam sorang duduk Barcelona , sorang lagi duduk Phuket. Akulah tu yang duduk Barcelona. Kekekekeke. Tapi even jarang jumpa pun , gossip masih jalan macam biasa. Biasalah perempuan. ^_^v



Roommates !! Rindu gila dengan dorang. Dua yang hujung tu senior , dua yang tengah tu junior. Padahal beza 1 tahun je. Wakakakaka. Inilah dia , geng lepak geng overnight masa dekat Perak dulu. Sekarang sorang dah kawen , 3 more to go. Pheeww ! Who's next ?? Jeng jeng jeng. :D


Amek berkat session. Asyik amek berkat orang kawen je , ktorg ni bila nak kawen ni ? Hahahaha. InshaAllah akan follow jejak Kak Miep & Peyjal soon. Amin. Korang doakanlah yang baik baik ye.



Last but not least , sebelum balik ! Hahahahaa. Lepas ni tak tahu kurun ke berapa baru nak jumpa , so kita kasi tangkap gambar puas puaslah ye. Kekekeke. :D

To both , Kak Miep & Peyjal. Selamat pengantin baru. May Allah bless both of you until Jannah. Akhirnya kawen pun korang , walaupun dulu masing masing kata korang takkan kawen each other kan ? Naaahh !!! Amek !!! Sekarang , makan balik apa korang cakap. I'm happy and am glad to see both of you on the dais. So sweet , so lovely. Tapi still gado gado manja macam kucing nak mengawan korang tu juga yang aku rindu. Kekekeke. Have a blast sista ! Hugs & Kisses.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 2 hari beturut makan nasi minyak , gemok. Y___Y.


xoxo


14 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha kaaann ! Kita pun adore gila. Semua benda kita adore malam tu. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Kaaannn ! Sentap mak nok. Tak mampu. Y__Y.

      Delete
  3. Replies
    1. Kaaann !! Mengidam dah tengok pelamin dia. :P

      Delete
  4. mesti dh terbayang2 nak buat majlis kawin mcm mana kan?hihi.ke dh terbayang bersanding atas pelamin tu? hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah terbayang bayang , dah berangan siap. Hahahaha :D

      Delete
    2. hahaha..advanced betull.sabau ye.tak lama dah tu.hihi :)

      Delete
    3. Hahahaha lama lagi awak. 300++ hari lagi. Hahaha. :D

      Delete
    4. haha.. pejam celik pejam celik nanti sekjp lah.hihi :)

      Delete
    5. Hihihihi itulah dia pejam celik pejam celik je da nak masuk tahun baru kan. :D

      Delete
  5. comel baju pengantin dan pelamin..
    melting.
    kawen sekali lagi dengan pasangan yang sama la nanti.aci je kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aci aci aciii ! Tiap tiap tahun kawen mesti best. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah