Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 5, 2013

Food Review : Nasi Ayam Food Junction , Mid Valley

Assalamualaikum & Hello.

Haritu before pergi beratur untuk amek ticket Nuffnang Premiere Screening Enough Said , aku dengan member aku pergi dinner dulu. Yelah , wayang start pukul 9 malam. Habes sah sah pukul 11 malam. Nak makan apa kan kalau dah pukul 11 malam. So , sempatlah pergi makan Nasi Ayam dekat Food Junction. Before this aku dah pernah dah makan dekat sini dengan Wan , tapi kali ni aku nak kawan aku tu pula try kesedapan cili sos dia. Pfffttt. Merembes air liur aku di kala menaip entry ni.




Yang ktorg order haritu set twin sharing. Tapiiiiii ada extra nasi (big) and extra ayam juga. Nampakkan melambak ? Jangan risau. Memang habes licin. Kalau tak habes tu bukan ktorglah nama dia. Ataupun mungkin masa ktorg makan tu ktorg demam , tu punca tak habes. Kekekeke. 



If korang rasa tak mampu nak pergi try Nasi Ayam Chee Meng dekat Bukit Bintang tu , korang boleh try dekat sini. Sama sedap , sama puas hati. Tapi dekat Food Junction ni murah sikit. Chee Meng mahal sikit. Aku suka. Must try kalau korang singgah dekat Mid Valley. Berbaloi baloiiii. By the way Food Junction ni selevel dengan GSC. Dekat area Daiso. Sekian terima kasih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  nak teman Wan main futsal malam ni , nak tengok dia pakai kasut futsal baruuuu. Pewiittt ! 


xoxo


12 comments:

  1. Perghhh dah laa favourite nasi ayam, boleh tergugat tengok nasi ayam dalam gambar ni hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapppp ! Kalau makan tiap hari pun takpe. Hahaha. :D

      Delete
  2. nampak sedap.. x pernah try lagi.. nnt boleh p try.. ;D

    ReplyDelete
  3. tengok gambar pun nampak sedap,hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap dik ! Kalau dekat silalah cuba. :D

      Delete
  4. tak bace. tgk gmbr je.. boleh kan? hahaha.. eh. blog nadia dah tukar eaaaa.. mcm lain plakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha apa yang lainnya Aefa oiii ? Sama jela. :D

      Delete
    2. HAHHA.. xde eh? scroll box yg kat kiri ni bukan baru ye

      Delete
    3. Ohhh yang tu mmg baru. Tapi yang lain remains. Hihihihi. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah