Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 9, 2013

Nuffnang Premiere Screening - Firestorm (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Biggest fan of Andy Lau ? Minta maaf ye semua , aku terpaksa buat korang jealous. Hahahahaha. Buka buka email harini , ternampak email daripada Nuffnang. Invitation for Nuffnang Premiere Screening - Firestorm. Alaaaa Firestorm , alaaaaa cerita baru Andy Lau tu. Alaaa takkan tak tahu. Hihihihi.


Seperti biasa , macam mana aku dapat exclusive passes ni ? Semestinyalah sebab aku join contest yang Nuffnang buat. Hihihihi. Kalau aku tak join contest ni dengan jawapan creative aku tu , celah mana aku nak dapat exclusive passes ni kan. Ai mana ada scandal mandal dengan orang Nuffnang. Lol.



Jawapan creative aku memang creative habes. Puji diri sendiri. Mampu ? Muahahaha. Wan sure dah geleng geleng kepala dah sekarang ni. Kekekeke. Aku pun tak tahu dia nak pergi ke tak. Kita ajak jela dulu ye. Kalau dia kata OK , kita ON. Kalau dia kata NO , kita cari jalan lain pula. Ewahh ! :P

So , siapa lagi yang dapat exclusive passes ni. Kot kot korang boleh tumpangkan aku sekali (ni yang berazam nak buat lesen ni , kononnnn !). Hahahaha. Last but not least , thanks Nuffnang & Churp Churp for the opportunity. Hope to see you there. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : alangkah best kalau pergi event Nuffnang ni earnings pun makin melambak. amboi. Hahahaha.


xoxo


10 comments:

  1. Replies
    1. Hihihi , itulah dia. Rezeki tengok wayang free. :D

      Delete
  2. rajinnya nad join contest..ajar lah akak..nak gak try nasib.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab senang and simple. Tu yang join tu. Akak bukak je What's Happening @ Nuffnang punya tab. Kan nanti ada title entry dia Nuffnang Premiere Screening. Bacalah sampai habes. Kalau dia labels as contest tu maka dengan itu , contestlah ia. Jawab dengan jawapan paling creative. Itu je. :D

      Delete
  3. ohhh..ahkak jemah sooooo ketinggalan zaman..purbakala sungguh ahkak engko ni..
    *tutup muka dengan bantal*
    thanks nad! bila nak jmpa? lepak2 minum2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , purbakala betul ! Hahaha. Aah kan , org dengan nak pulamg veil ni. Huhu. Gaji boleh ? Hahaha. Dah bankrap ni , :(

      Delete
  4. ahahaha perasan juga contest ni tapi tak terdaya nak join, sebab tak minat cerita gitu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Nad pakai masuk je sebenarnya. Haha. Takde nawaitu nak dapat pun tix tu. :D
      Btw , esok Nad pakai dress kelabu. Kalau nampak , tegur eh. :)

      Delete
    2. haishhhh baru perasan komen ni!

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah