Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 3, 2013

Nuffnang Premiere Screening of The Hobbit : The Desolation of Smaug (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , rezeki Allah nak kasi kat aku. Hihihihi.  Aku dapat invitation lagi from Nuffnang untuk Nuffnang Premiere Screening of The Hobbit : The Desolation of Smaug. Macam mana dapat invitation ? Aku masuk contestlah. Dan ini contest yang ketiga aku join dan contest yang ketiga juga aku menang. Muahahaha. 





Yeeee , aku tahu jawapan aku untuk tiga tiga contest yang aku join semua macam sengal. Hikhikhik. Dah namanya aku pun sengal , mana mungkin aku bagi jawapan skema kan ? Kekekeke. Plus Nuffnang yang kata nak creative answer. So I just being creative. Tak salah kot kan ? Lol ! 

Untuk Nuffnang Premiere Screening of The Hobbit : The Desolation of Smaug ni aku akan pergi dengan tunang tercinta. Amboi. Dah pandai dah tukar panggilan Wan jadi tunang. Miahahaha. Siapa lagi yang dapat invitation ni ? Jom pergi sama sama. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini aku join contest Nuffnang Premiere Screening - Firestorm pula. kekeke. :P


xoxo


12 comments:

  1. Replies
    1. jom jom jom, yang collect ticket tu acane ehh?? pi camtu je ke?? ika first time ni HAHA noob je rasa --'

      Delete
    2. Pergi je dekat sana , nanti dalam 8.15malam tu dorang akan bukak table.
      Akan nampak bunting Churp2 dengan Nuffnang. Pergi je table tu.
      Check nama dalam list dia. Lepas tu dapatla tiket. :)

      Delete
    3. ahaha ohhh TQ nadia :D
      ada rezeki nanti terjumpa laa kite ek hewhew

      Delete
    4. Kalau ternampak tu tegur jela ye. Nadia ni rabun. Tapi tak reti pakai spek. Mihmihmih.

      Delete
    5. LOL sama laa kita! bagus sangat, dua2 rabun dua2 tak suka pakai spect haha
      insyaAllah, kalau nampak ika pun tegur je kihkih

      Delete
    6. Hahaha. Hope dapat nampak Ika nanti. Boleh kita tangkap tangkap gambar. Wah kurlass. :D

      Delete
    7. insyaAllah boleh heeee ;)
      tak ramai pun kan screening tu? ke ramai?? kalau ramai probability untuk terserempak maybe tipis huuu

      Delete
    8. Ramai cina ! Hahaha. Melayu berapa kerat je. Tak ramai sangat Melayu (mengikut pengalaman). :)

      Delete
    9. tu laa, tengok kat comment contest aritu pun berapa kerat je nama melayu, yang lain cinaaaa memanjang miahahaha

      Delete
    10. Kaannn ! So , memang ramai kaum itulah. Senang je nak recognize. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah