Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 10, 2013

Selamat Menyambut Tahun Baru and Happy New Year

Assalamualaikum & Hello.

Sebenarnya , minggu lepas aku dah diarahkan supaya pakai baju kurung datang kerja hari Isnin which is semalam. Sebab , khabarnya dorang nak shoot video untuk send out dekat travel agent dekat UK nu ha. Short video untuk cakap "Selamat Menyambut Tahun Baru and Happy New Year". 

Tapi ?? Ye aku lupa. Lupa ke sengaja ? Harharhar. Aku bab memekak dalam entry , berbalas komen dengan blogger lain memang aku berani. Suruh aku karaoke ? Aku sanggup kena maki daripada nyanyi. La ni nak suruh aku buat short video ? Memang tak dapatlah jep. Wakakakaka. Dengan selamba aku datang office semalam pakai dress je. Miahahahaha. Bila director short video pandang , aku siap cakap 'Asal pandang pandang'. Tak salah je kau kan Nadia. :P


Nampak tu ? Tu dorang tengah shoot video untuk lelaki. Lepas lelaki mestilah turn perempuan kan ? Nak tahu siapa yang kena drag dalam ini drama ? Hahahahaha. Semestinya orang yang pakai baju kurung kan. Takkan aku pula. Miahahahaha.


Mira ! Yeaaahh Mira yang ganti tempat aku. Kahkahkah. Bengang je minah tu dengan aku. Yang aku pula , even tak kena shoot aku datang tengok juga. Tengok ke gelakkan dorang. More to gelakkan dorang sebenarnya. Kihkihkih. Lawak dow , yang sorang macam kayu. Yang sorang lagi mata hitam berpusing 360 darjah. Wakakakakaka.


Mihmihmih. Maaflah ye Mira terpaksa libatkan awak dalam masalah short video ni. Kahkahkah. Memang taklah aku nak shoot video camtu. Cukuplah haritu masa Kak Amy kawen. Kena buat short video selamat pengantin baru. Kelaut okay kelaut. Elok mulut pokpekpokpek. Terusss tak tahu nak cakap apa. Apa pun tak boleh. Memang paling tak layak jadi pelakon/pengacara kau ni Nadia oi.


Nah belanja muka aku sikit. Sikit ke ? Muka da sebesar dulang. Kehkehkeh. By the way , petang ni aku ada christmas exchange gift session. Tradition company aku keje ni. Setiap tahun mesti nak buat exchange gift. Siapalah yang malang kena pakai costume santa claus tu tahun ni. ^_^v.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : newboyz - meraung.


xoxo


10 comments:

  1. amboi... sengaja tak pakai baju kurung... haha... kesian kawan akak tu...ehehe
    happy new year,akak! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha tahu takpe. Kesian dia, Meroyan lepas tu dik. :P
      Happy New Year jugak my dear. ^^

      Delete
    2. haha.. dia meroyan disebabkan akak lah... :p haha

      Delete
    3. Hahahaha itulah pasal. Naseb badan. :P

      Delete
  2. ciiiiiiittttttttttt..apa punya pengecut ni wei.....dlm belog kemain ko membebel kan..kt twitter kemain ko pung pang maki org..ahahahahahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ni gegirl ! Hahahahaha takde kaitan. Mampos tak layan. Aku luar je gagah perkasa berwibawa. Dalam ? Alololo anje anje. :P

      Delete
  3. pandai je akak... hahaha.. saya pun last shooting video utk subjek psychology sem lps mmg gelabah jugakla.. ahaha.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mestilah pandai , nak hidup ma. Wakakaka. :P

      Delete
  4. ahahahaha kalau ika pun senyap sunyi juga bila disuruh cakap depan camera...xpyh nk macam2 laa kan..memang tak nak laa ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe ! Memang senyap sunyi pastu mesti tak tentu arah. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah