Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, December 20, 2013

SHAKLEE distributor ? Ermmm , sounds good ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Dua tiga empat menjak kebelakangan ni aku tengok , semakin banyak produk kesihatan or dalam bahasa mudah 'supplement' dekat pasaran. Bila aku dengar pasal supplement , aku suka. Bila aku dah suka , mulalah aku nak cuba. Tapi aku ni kan lokek nak keluarkan duit. Apa pun tak boleh. :D

Lately ni aku tengok banyak produk Shaklee. Asal tekan Shaklee dekat google tu , bersepah sepah keluar. Kau cuba try test taip 'Kebaikan vitamin C Shaklee' memang berjuta link kau dapat. Pilihla mana satu kau nak baca , mana satu kau nak skip. Muahahaha. Aku pula kebetulan memang cari supplement untuk ayah fight dengan cancer dia. So , memang banyaklah yang aku baca. Memang banyaklah yang aku kaji.

Kesimpulan daripada kajian aku dengan menggunakan google ni , aku jumpa dengan Shaklee Sustained Release Vita-C 500mg. 1 botol ada 180 biji. Boleh tahan 6 bulan. Harga ? Dah tentulah affordable. Kalau tak affordable , mestilah aku tak beli. Kekekeke. 

sumber : Google

Aku baru try for 5 days , so far so good. Senang nak tidur malam , senang nak beri beri. Kekekeke. Kalau tak kemain susah lagi. 

sumber : Google

In the future aku nak order Vitamin E Complex Shaklee pula. Muahahaha. Kalau orang nak kata aku  ni obses dengan supplement , katalah. Hahaha. Sebab aku nak cantik luar cantik dalam. Korang tak ? Korang punya pasal. Lalalalalala.

By the way , aku rasa macam nak jadi distributor Shaklee. Korang rasa should or shouldn't ? Alang alang aku pun nak amalkan makan supplement Shaklee ni , baik aku jadi distributor je kan ? Setakat nak tolong tolong orang yang nak beli and obses dengan supplement macam akulah. Hihihihi. Okay tak ?

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ayah pun dah start makan vitamin c Shaklee dengan biji aprikot dia , alhamdulillah makin sihat. ^_^



12 comments:

  1. Join je awak! tak rugi boleh dapat harga ahli dan kumpul point untuk bonus. Best jadi distributor.. hehe :p *tiba-tiba teruja jugak sebab ramai orang dah nak jadi distributor :p*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , kita teruja pun sebab boleh dapat point and beli harga ahli. Kekeke. Kan dah kata ai ni kedekut. :P

      Delete
    2. haha..save a lot! bonus sure berlipat ganda sebab kte dah merasainya :p pape pon goodluck! :)

      Delete
    3. Oh yeke ? Hihihi. Thank you for your support awak. :D

      Delete
  2. JOMLAH join, cikji pun join gak. padahal untuk makan je lepas tu terus jadi ahli. dapat member price, reg member just rm 65 je, seumur hidup pulak tu. wassap me for details 019 986 4684

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Tula kita ingat nak pergi tengok branch dia dekat W.Maju tu. :D

      Delete
  3. ok juga tu jadi distributor hahahha
    tapi nad kalau boleh amalkan juga pemakanan yang sihat, jangan terlalu bergantung pada supplement...sometimes there's other side effect from the supplement dalam jangka masa panjang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul ! Setuju sangat. Hihihi. Nad ni dahla sememangnya suka makan nonsense. Lepas tu tak suka minum air putih. :P

      Delete
    2. ahahaha ika pun sama, asyik air manis...bila dah sakit sikit...pening bagaii segala nak demam ke baru nak cari air putih miahahaha

      Delete
    3. Hahahaha same dengan ! Masa tu baru nak mengaku kalah. :D

      Delete
  4. samala kite..sy amik vit c jugak..slain tu ada amik vit e vit b complex and esp..mmg best awakk..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii banyaknyaaa yang dia amek. Tak cantik juga kulit tu tak tahulah. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah