Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 18, 2013

Wordless Wednesday : The Inheritors ke The Heirs ??

Assalamualaikum & Hello.


Current obsession ! 1 episode to go. Finale. Lee Min Ho !!!! Saranghae. :P


p.s : next , strange housekeeper. ^_^


xoxo


28 comments:

  1. yippieee.. my fav~~ tolong jgn curik pakwe sy yeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh ehhh ! Dont lay your finger on him. He's mine. Wakakakaka. :P

      Delete
    2. amboiii.. die pulak overrr.. dah la curik pakwe org lennn.. grrrrgrrrr

      Delete
    3. Helloooo , pakwe kita ok. Kita lahir dulu. Boleh ke camtu ?? Kekekeke.

      Delete
    4. hahahahahhah
      helllooo sape yg lahir dulu ni~~~
      aefa lahir dulu tauuuuu :P

      Delete
    5. kalau ikut sape lahir dulu, Aefa lah menang. aefa lahir 88~~ wekkkkkkk hahahahah

      Delete
    6. hahahha.. yeayyyyy dpt lee min hoo~~~ woott woottt bahagiaaaaa haaha

      Delete
    7. hahah.. yelah. okbai nk download cite :P

      Delete
  2. pelik juga ni, the heirs ke the inheritors miahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , banyak sangat tajuknyaaa. Y__Y

      Delete
    2. mula2 ika ingat cerita lain2 rupanya sama, miahahaha
      letak lagi macam2 tajuk, confused iolls! :D

      Delete
    3. Hahahaha kaaann ! Sakit je jiwa. Duklah cari beriya , rupanya sama. Apa daaa.

      Delete
    4. tu laaa, selamat laa sekarang ni musim ika busy, kalau musim ika free, dah puas nak mencari apa beza dia, miahahahaha

      Delete
  3. hahaha...sama je...selamat bermarathon ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thanks Sally. Finale episod je tinggal ni. :D

      Delete
  4. weii..Lee Min Ho tu sejak azali lagi da jadi Husband aku forever ever weiiii..ko da ada wan tu dah la..hahahahaaa
    sila jgn tamakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woiii ! Apa ni takkan aku nak kena mengalah je. Hahaha.
      Takpe , ko dengan Aefa jadi bini tua. Aku paling muda. Yeahhh! :P

      Delete
    2. errr err.. ok tarikh lahir bile? kena tentukan sape is3 pertama ni. hahahah eh dah la nadiaaa oiiiii.. g wat keje sanee

      Delete
    3. Hahahahaha. Yelah yelah !! Buat kejela ni. :D

      Delete
  5. anne pun tinggal episod last lagi yang belum tengok..
    nak simpan dulu, kalau dah habis tengok nanti rindu pulak ngan Kim Tan.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kita dah khatam dah Anne.
      Cepat cepatlah habeskan. Nanti boleh marathon cite lain pulak. :D

      Delete
  6. Tak tengok cerita ni. Lama sangat tak follow drama korea. Best ea crite ni? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah best !! Sebab ada Lee Min Ho. Hahahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah