Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 21, 2014

52 Week Money Challenge

Assalamualaikum & Hello.


Nampak menarik kan ? Siapa yang agak agak nak kumpul duit tu. Mehla join aku buat 52 Week Money Challenge ni. Hujung tahun kita joli ramai ramai. Gituuu ! Cukup 52 minggu , korang akan ada RM 1378. Kurlasss. Bolehla buat modal nak pergi hanimun ke. Eh eh eh ehhhhh ! ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : baru minggu ke 4 , tak rugi pun kalau korang baru nak start. baru RM 10. :P


xoxo


18 comments:

  1. menarik la beb :) nak buat mcmni jugak la..nak tambah duit..simpanan tetap still buta, yang ni pun buat jugak..duit utk jalan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarikkan ? Aku ni pun simpanan buta tuli pekak semua ada. Wakakakak! So , marilah kita simpan sikit demi sikit setiap hari. Untung untung boleh g Shorea. :P

      Delete
  2. ok awak jadi bank kite.. nanti kita transfer duit tiap2 minggu.. ok deal!

    hehehehe.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah kita pulaaaaa ! Hahahaha. Kita pun letak duit dalam tin syiling kat ofis. Taknak bawak balik. Nanti bawak balik terpakai. :P

      Delete
  3. Assalamualaikum nad, wahhh bagus ni! nak try buat start minggu ni! hehehe thanks bagi tips. boleh cepat kaya sikit. hihi (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kaaann ! Bolehla tido dekat Legoland Hotel tu 1 malam. 1 malam je tau. Kalau 2 malam , tak cukup. Hahahahaha. :P

      Delete
  4. cm best ja ni..okeh nak try juga! blh smpn beli cincin khwin..ehh..doakan..wakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waahhh !! Hahaha. Go go chaiyok Hazwan. Aminnn. Semoga semua dipermudahkan yaaaa. :D

      Delete
  5. dah lama x bukak blog n BW, terus bengong2..apakah ini? hehehehe..
    nad,email awak tu akak dah baca tapi lupa nak reply :p :p :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni tactic dan technique nak kumpul duit kak Saila ! Hahahaha.
      Chaittt. Sampaiiii hati tak reply. Merajuk. Y___Y

      Delete
  6. menarik tertarik. maslhnyer, baru sampai week 33 aku korek duit tu ssb duit dh abih pki raya hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpayahlaaa korek korek ! Hahahaha. Simpan jela diam diam. Untuk kegunaan masa akan datang. Katanyaaaaa. :P

      Delete
  7. uish kayo gilo ni buleh jadi hahahaaha
    thanks kak nadia T_T
    tapi takleh lagi ah kot hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kayooo sangat dik oih. Hahaha.
      Akak yang kojo ni pon tak buek buek lagi. Miahaha. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Aci laaa. Hujung tahun ada Rm 52. Hahahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah