Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 2, 2014

Assalamualaikum 2014 , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Aku tau korang rindu aku , rindu nak baca entry aku yang karut lagi mengarut tu kan. Muahahaha. Sorrylah ye korang korang semua , aku betul betul gunakan cuti aku yang 5 hari tu. Hihihi. Padahal sebenarnya aku malas nak menghadap laptop yang mahakarya lembab dekat rumah tu. So , lupakan jela nawaitu nak tulis entry. Lalalalala.


So , macam mana hari kedua 2014 korang ? Minta minta semuanya baik baik sajalah ye. Buka buku barulah orang kata. Apa azam korang tahun 2014 ni ? Kalau korang ada niat nak tanya apa azam aku , kau lupakan jela. Azam zaman sekolah aku dulu pun tak tertunai tunai lagi. Kahkahkah. 

Untuk tahun 2014 ni banyak benda yang aku kena sacrifice. Yelah. Orang nak kawen kan. Takkan nak joli joli katak lagi kaaannn. Hahaha. Padahal hujung minggu ni aku turun JB , jalan jalan makan angin dengan future family in law. Short escape katanyaaaa. Kekekeke. Baru azam nak simpan duit nak pulun time kawen , tau tau je dah nak pergi jalan jalan pula. Muahahahaa. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : basi gila masuk keje harini , tssskkk. Y___Y.

xoxo


8 comments:

  1. Selamat tahun baru 2014 kepada anda ... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak ! Selamat tahun baru 2014 juga ye. ^_^v

      Delete
  2. selamat tahun baru nad :)

    so far so good laa hari kedua ni hewhew, azam pun memang takde, tak pernah nak amalkan ada azam2 setiap tahun ni, hahaha :D
    semoga tahun baru ni menjadi tahun yang baik untuk nad dan keluarga (include family in law)... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ! Thanks Ika. Same goes to you. Semoga semuanya dipermudahkan. Nad tunggu kad je ni. Lalalalala. Samalah dengan Nad , tak pernah nak ada azam. Kahkahkah. :D

      Delete
  3. hepi new year..('',)
    jom same2 pulun saving duit kawen..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year Ayue !! ^_^
      Mohlah kita sama sama berusaha yeee. :D

      Delete
  4. Happy New Year dan teruskan blogging untuk tahun 2014 yer...klik inti sini..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lan ! Keep blogging jugak ye. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah