Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 7, 2014

Birthday GiveAway by Cik Ayue

Assalamualaikum & Hello.

Semalam terperasan Faezah ada ajak join GA by Cik Ayue. Pagi ni baru sempat nak buka and tengok GA ni pasal apa. Hahaha. Rupanya GA nak bagi idea pelamin and dress untuk Cik Ayue yang bakal berkahwin tu. Dan alang alang aku ni pun tengah sibuk cari idea pelamin and dress untuk majlis aku nanti , bolehla aku share juga dengan Cik Ayue. Ngeee !


Syarat Penyertaan :

1)Follow blog "Mrs.Qisti to be" (WAJIB) dan nyatakan awk follower yang ke berapa. (kalau yg da..tq) - DONE
2) Klik button like and follow ni...xmo ngelat ok? 
  (WAJIB) 

Follow @orenchladee  (JIKA ADA) - DONE
3) Buat simple entri yang bertajuk 'Birthday GiveAway by Cik Ayue'. - DONE
4) Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. - DONE
5) Letakkan 2 keping gambar wedding idaman awk2 yg terdiri daripada:
♥ Pelamin (rumah/canopy sahaja..dewan xmo ye) - DONE
♥ Baju Pengantin (both bride and groom) - DONE
(Pilih yg the best okey? ) 
6) Tinggalkan link entri GA awk2 di ruang komen entri ni. - DONE
7) Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'. - DONE

Senang je syarat dia. GA ni bukan takat boleh bagi ilham dekat Cik Ayue tapi boleh bagi ilham dekat korang sendiri. Sambil menyelam minum air la. Hihihihihi. 

Pelamin Pilihan - Weddings Gallore


sumber : Weddings Gallore

Dress Pilihan : Arma Abd Rahman Wedding Couture


sumber : Arma Abd Rahman Wedding Couture

To be exact aku tak suka design pelamin & dress yang too heavy. Sebab aku ni kan kecik molek , kalau pakai heavy heavy takut tenggelam. Mau tak nampak aku sat lagi. Tak dapat beza kain backdrop pelamin dengan baju aku. Muahahahaa. Lagipun aku ni jenis ganas and tak reti duk diam , kang terpijak kain. Tersungkur. Maluuuu !! :D

Aku nak tag : Saila , Fatin Wawa & Anne Nurain

Bak kata Cik Ayue , tak semestinya B2B je boleh join. Hahaha. So , aku tag ex B2B dan yang belum nak jadi B2B. Alah sambil sambil tu boleh berangan what. Lol. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tengah berjalan nak pergi LRT pun sempat buat calculation kawen. Tssskk. Y___Y.


xoxo


18 comments:

  1. best of luck! hahaha... ^_^

    sally pualk yg tgh pening nak settle kenduri kakak sally -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Thanks Sally ! Ehhh dah kenapa Sally yang pening. :D

      Delete
  2. akak dah buat, akak terus tinggalkan entry yang akak tgh prepare tauuu..sume sebab nad! cisssss..
    penat akak bt laju2. huhuhuhuhu.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha. Kita dah baca dah. Macam best je wedding dress akak tu. :P

      Delete
  3. tq nad sbb join!!
    cnteknye baju tu...kt same la..ske yg simple2 ('',)
    best of luck ea~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi my pleasure Ayue. Alang alang boleh cari ilham tuk diri sendiri juga. :D

      Delete
  4. good luck and all the best yaa...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. all the best. from the same segmen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Eyqa ! Thanks singgah. All the best too. :)

      Delete
  6. wahh ada orang tag kite laa.. hehe..
    insya Allah lepas exam hr khamis nanti anne join eh?
    tak boleh join sekarang, kang berangan nak kawin je yg lebih..
    hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Takpe , jawab exam dulu. Hihi.
      Kang sibuk berangan nak kawen sampai lupe nak buat revision.
      Good luck ye Anne ! :)

      Delete
  7. waaahhh... ni mmg impian jinjang pelamin ni.. hehe.. nnt sy join ye akak kalau sempat. thanks sbb tag ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. My pleasure dear. Nanti ada masa joinlah yeee. :D

      Delete
  8. selamat haa tak tag ika lagi, kalau tak menangis juga ika nak join, sekarang pun on off on off je dengan blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab Ika on off la yang Nad tak tag tu. Kalau tak ?? Hahahahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah