Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 29, 2014

Fynn Jamal - Arjuna Beta (Lyrics)

Assalamualaikum & Hello.

Aku rasa ramai yang dah dengar lagu Fynn Jamal - Arjuna Beta kan ? Kepada yang tak dengar lagi. Bolehlah dengar kat sini. Aku setiap kali dengar lagu Arjuna Beta , setiap kali tu juga meremang bulu roma. I can feel your love upon Juna Kokping. 

Siapa siapa yang pernah baca cerita Fynn Jamal dan Arjuna absolutely memang tertunggu tunggu nak dengar lagu ni. Efek lagi kuat bila sambil dengar tu terbayang bayang keletah si Juna tu. Haip. Omey omey. ^^

Arjuna beta.

Takkanku biarkan walau ribut menyentakmu yang tidur,
Datang petir menyambar--
Jengking dan ular–-
Bonda takkan berundur.

Nyamanlah arjuna beta,
Mimpikan yang indah saja,
Nanti bila kau buka mata,
Semua tak serupa.

Kan ada satu ketika kau tak tahu mana nak pergi,
Jalan betul, anakanda, tak jelas mata–-
Ambil yang sarat duri.

Hiduplah arjuna beta,
Biarkan jasad yang luka,
Selama tuhanmu ada,
Takkan engkau tercela.

Ngeri tak terbayang mata,
Bonda takkan ada sentiasa,
Nanti moga kau tak lupa,
Bonda memujukmu, anakanda.

Hiduplah arjuna beta,
Biarkan jasad yang luka,
Selama tuhanmu ada,
Takkan engkau tercela.

Nyamanlah arjuna beta
Mimpikan yang indah saja
Nanti bila kau buka mata
Semua tak serupa




Thanks for your time , love ya people.


p.s : kenapalah mak aku tak ada idea buat lagu gini untuk aku. erk. Hahahahaha.


xoxo


8 comments:

  1. Assalamualaikum nad, sedapnya lagu kokping ni. hari2 usha muka juna kat instagram tu. hehe. kot la terkenan kat muka my baby. hehee alhamdullilah syukur (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah dia. Kita yang tak pregnant ni pun nak terkenan. Nak terkenan kat muka sape tah. Hahahaha. Comel gila Juna tu. Tengok tak instagram Atitaharis ? Si Opi tu pun yaAllah comel.

      Delete
  2. Hahahahahahah.
    Tulah, kenapa umiiiiiii qila tak buat lagu untuk qila??!!??!? Ugh!!
    hahahaha lawak ah kak nadia ni :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Kak Nadia ni memang lawak macam ni la dik oiii. Hahahaha. ^^

      Delete
  3. haha..lepas ni suruh mak reka satu lagu ye ..hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha maunya mama kata "gila ke hilang akal kau ni kak oiii". Nayeeee. Y__Y

      Delete
  4. Replies
    1. Kan ? Banyak kali dengar pun tak bosan. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah