Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 10, 2014

Kedekut nak keluarkan duit , tapi nak holiday. Itulah KAMI ! :P

Assalamualaikum & Hello.

Rentetan daripada kesah Wan nak pergi jalan jalan dengan kawan kawan dia Februari ni , aku dengan Rina & Sarah pun plan nak buat short escape juga. Ala ala bridal shower untuk diri masing masing juga. Wakakakaka. Konon nak bagi dorang jealous , padahal masing masing kedekut nauzubillah nak keluar duit. Lol. Hahahahaha. Eh bukan kedekutlah , berjimat cermat. Nak kawen tahuuuuu. :D


Punyalah meriah group Whatsapp semalam. Duk memilih hotel. Daripada yang paling mahal - The Shorea sampai ke yang paling murah - Tune Hotel pun ada. Miahahaha. Last last , ktorg buat 3 pilihan. Its either Somerset Ampang , Ascott KL atau Fraser Place. Fraser Place pun sebab terpengaruh dengan Kak Filla punya entry. Issshhh. Hahahaha.




TAPI




KAMI DAH PILIH DAH




HOTEL APA ???





ASCOTT KUALA LUMPUR





Haaaaa. Nampak menarik kaaannn. Memeylah menarik wok , harga pun menarik. Hahahaha. Naseb baiklah aku ni kerja dengan travel agency , bolehla dapatkan staff rate. Tapi takdelah murah bebenor. Lol. Lainlah aku anak Manager Ascott tu kaaannn. :P







Haaaaaa. Nampak meriah , kurlasss kau jah !! Hahaha. Rasa macam tak sabor je teman nak berholiday , miahahaha. Right now , aku tengah menunggu confirmation daripada hotel. Kalau bilik yang ktorg nak tu available on that date , alhamdulillah. Kalau tak ??? Pikir lagi nak hotel mana , ke nak next room category. Hamboiii. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : even dekat KL je pun , tapi nak hotel mahal mahal. Kahkahkahkah.


xoxo


32 comments:

  1. weehhhh ko nk g short vacation eh? aku ad ni, it just free ok, tp satu malam je la kt seremban, kalo nak sile lah wassap aku laju2 cpt cpt free ni aku nk bg. - husna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah wassap dah. Bagi aku diskusi dulu. Hahahahaha.

      Delete
  2. mewah gilerrrrrrrrrrrrr.. hahaha..
    rasa nak check in lepas balik keje je jap lagi..
    hahahahhaha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Kemain kaaann.
      Eh babe , check wassap jap. :D

      Delete
  3. not bad the hotel :) yang penting selesa and you enjoy hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup , based on the website itself looks not bad after all. Hihihihi.
      Thanks Fae. :)

      Delete
  4. sonoknye la hai siap bershort escape bagai...ade mase..jeles! hehe...have fun k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Meh jom ikut ktorg short escape jugak. :D

      Delete
  5. kemain lagi ko makcik ye....hehehehe :)

    The Ascott
    Chaw Soong Meng
    executive sales & marketing
    03-2140 2229 (DL)
    017-936 0533 (M)
    chaw.soongmeng@the-ascoot.com

    mamat ni baru jumpa aku mggu lepas hahaahahahaa plus hensem jugakkkkkkkkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bongok ! Ni punya details aku pun ada. Lempang karang. Hahahahhaa

      Delete
    2. hahahahahaaaa.....:-p aku nk bgtau mamat tu tggi, bleh tahan laaaa...aku kan suka yg chinese looking ni..kononnyaa..hahahaa

      Delete
    3. Takyahlah weh. Tak sunat ! Haaaa tetibaaaa. Hahahahahaha

      Delete
  6. http://www.mamaniza.com/2014/01/follower-ke-1234.html

    intai entri mama jom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi , dah terjah dah. Malu malu kucing dah ni. :D

      Delete
  7. amboiiii...seronok nye...cik bace pon cik terase aura keseronkan nye tu...lahaiiiiiii best nye ade mase nak jenjalan .have fun k...

    #pssstttt....pestaim cik singgah sini.Dari blog mama.Salam kenal dan done follow awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronokkaaannn ! Cik nak ikut ? Book bilik sebelah eh , bilik kita dah full. Kekekeke. :P

      p/s : alhamdulillah , salam kenal dan terima kasih follow kita. seminit dua ni kita follow cik balik. :)

      Delete
  8. Assalamualaikum, singgah dari blog mama. Dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam , terima kasih datang singgah dan follow. Will definitely follow you back. :)

      Delete
  9. wow..mesti best ni..dapat lelap semalam dua kat hotel yg nampak mewah nie..

    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelap tak best , kalau tido sampai meleh air liur basi lagi function. Hahaha.

      Salam kenal jugaaaa. :)

      Delete
  10. Assalamualaikum awak. salam perkenalan. wahh bestnya buat short escape! boleh saya dapat harga murah tak kalau book hotel under awak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Salam kenal juga yeee. Memang best sebab ni je masa nak duduk berborak dengan girlfren. Hihihi. Nak dapat harga murah meh cuti dengan saya jela. :D

      Delete
    2. hahaha kalaulah saya boleh buat escape dengan awek semua. kita dah kawin la awak. tengah mengandung ni. lagilah suami saya tak kasi jalan jauh. hahahhaha :)

      Delete
    3. Alahaiiii mak yong ke ni. Hahaha. Semoga semuanya dipermudahkan ye awak. Hihihi. Tamo tamo tamo jalan jauh eh. Nanti lepas bersalin baru sambung balik okeh ? :D

      Delete
    4. hahaha baiklah. mak buyung mendengar titah. hihi. awak, kita kan ada beli tiket flight g Sabah tahun ni. yang kelakarnya sebelum beli tu sebenarnya dah preggy, tapi tak tahu. sekarang terpaksa burn tiket pula. huwaaaaaaaaaaa daku nak honeymoon kat KK! tapi lebih malangnya tarikh kita booking tu tarikh puasa. kahkahakahhhhh sengal yang amat >_____________<

      Delete
    5. Hahahahahaha! Wooo itu sentap wooo. Gilalah. KK tu !! Sayang gilaaaa nak burn tiket. Perghhh !! Terasa dengan duit duit sekali hangus. Sentapppp. Y___Y

      Delete
  11. Macam best ja , Untung laa ye . Huhuhu . Salam Jumaat =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sabtu Kiera. Hihihi. Untungggg memang untungggg , hotel tu la yang untung. Hahaha. :P

      Delete
  12. Hahahhaha kak nadia ni lawok sungguh lah :p
    hihihihihi havoc gitu hahahhahaha. kurlass kau jah hahahaha.
    have fun nanti kak nadiaaaaaaaaaaa <3 hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you lovely ! Hiksss. Lawok ? Baru tau ke akak ni lawok. Lawok cacat doh ghase. :P
      Meh nanti kita holiday sama samaaaa eh. <3

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah