Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 2, 2014

NadiaWanEday : Nail Queen Times Square

Assalamualaikum & Hello.

Korang ingat tak before aku tunang haritu aku ada cakap aku nak pergi buat pedicure & manicure ? Puas aku tanya pendapat dekat mana nak buat pedicure manicure yang best kaaaannn. Tapi bila tempat best ni , harga dia pun best. Dan disebabkan aku ada kesedaran sivik yang tinggi. Aku pergi buat dekat tempat tempat yang biasa je. Tapi still best ! Bukan amek hati sendiri eh ni. Korang tu bukan boleh cakap salah sikit. Lol.


Ini dia tempat yang aku pilih untuk buat pedicure manicure haritu. Nail Queen Times Square. Nail Queen ni ada 2 kedai dalam Times Square. Nanti aku bagi address eh dekat hujung entry eh ?? Ngeeee.








Itulah dia view dalam Nail Queen. Takdelah glamor macam tempat pedicure manicure lain. Dah kata pun tempat bajet bajet je. Ala , untuk korang buat pedicure manicure saja saja bolehla. Tapi aku buat untuk tunang haritu tu pun okay je. Hahahahahaha.


Haaa nampak ? Okay je kan ? Takdela buruk pun , kemas juga. Murah pun murah. Tak silap aku kalau weekdays , ada promotion price. Korang pergi jelah tengok dekat Facebook dorang. Hihihihi.


Alamat dah ada , nombor telephone dah ada. Apa lagi yang korang nak ? Nah link - Facebook Nail Queen. Pergilah tengok tengok sendiri art design dorang. Macam aku , simple pedicure manicure dah memadai. Tak kuasa aku nak buat art art tu. Nak solat nanti kena remove juga kan. Hahahahaha. Buat time bendera merah jela weh. Takdelah rasa membazir sangat. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : cable tab aku dah 3 kali tukar dah ni , problem betul. tukar handphone kanggg !


xoxo


14 comments:

  1. hoyeahhh..akak 1st time bt kat alamanda..mcm nak g buat..tp pikir2 jauh pulak,tp itu lah..record ada kat sana..konfius dah ni..times square memang dekat la kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jauh gila ! Oh yelah dulu kan akak keje sana. Buat dekat Nail Parlour eh ?
      Ala kalau buat sekali sekala , buat jauh jauh pun takpe kak. Ikut hati orang nak buat kat Phuket je. Kahkahkah.

      Delete
    2. komen ni cm klaka je ..hahaha
      xpenah lg try polish nail .
      sonok x rsa ? haha

      Delete
    3. Hahaha seronoklah rasa bila nampak kuku kemas. :D

      Delete
  2. mesti bestkan buat menipedi nie...hehe..terasa macam boss...hahaha...klik tabung inti sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besssttt ! Sebab tula , ada orang tolong potong kuku. Hahaha. Pemalas betul. :P

      Delete
  3. wahhh meni pediyyy heheheheh :3
    nak gakkk kak nadiaaaaaaaaaaaaa mana aciii cemni ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Keylaaaa ! Kita buat jom. Hihihihi.
      Aci ada kat India dik , sambut New Year. :P

      Delete
  4. tempat biasa2 pun takpe kan nad, asal kita puas hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Dapat lak yang kedekut hazab cam Nad ni. :P

      Delete
  5. If u dont to share how much it cost u and how long it takes? Macam interested to do the same before my day. Thanks Nad. U help me much 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. About the price eh. Haritu masa Nad pergi tu ada promotion. But applicable on weekdays je sampai pukul 4pm. Dalam RM 80 dah boleh buat dah kaki dengan tangan.

      Alhamdulillah , Nad boleh tolong Nad tolong. Kalau idok ? Naseb kamu la yong. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Grammar error detected. Hahaha. Janganlah nebes nebes komen kat Nad. *maluuuuu* :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah