Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 3, 2014

Okay , terlupa ! Wakakaka.

Assalamualaikum & Hello.

Belek belek kalendar , eh. Baru terperasan yang harini dah 3 haribulan ? Hahahaha. Alkisahnya , aku terlupa buat entry wajib setiap bulan. Kekeke. Sebelum bertunang , pandai kau buat entry anniversary setiap 1 haribulan kan Nadia kaaannn. Bila dah bertunang , langsung kau lupakaaannn. Apa nak jadi ni Nadia. Hahahaha. 

Walaupun dah basi , tapi tetap nak buat juga entry wajib. Hihihi. Yelah nanti Wan sentap , emo kang siapa nak tanggung ? Aku juga. Hahaha. Kang dia kata aku lupa lagi dekat dia. Lol. Maka untuk menampakkan diri ini tak pernah melupakan dirinya , aku buatlah entry tertunda tu harini. Wakakakaka.

30 Disember 2013 , genap sebulan aku jadi tunang Wan. Kejap je weh dah sebulan. Aku rasa macam baru semalam aku tersipu sipu malu atas pelamin. Muahahaha. Rasa macam baru sebulan aku cover cun salam tangan bakal mak mertua. Mihmihmih. Rasa macam baru semalam aku gadoh gadoh manja pilih biskut nak buat door gift. Miahahahaha.

2014. Ye tahun untuk aku dengan Wan struggle betul betul demi misi ktorg yang hampir accomplished tu. Fuhh. Macam nak jawab exam lak nak kena struggle struggle ni aih. Wakakaka. Macam macam rasa dah ada dah sekarang , rasa takut rasa nervous rasa eksaited. Hihihihi. Maybe orang akan kata lambat lagi majlis korang lek lek la dulu. Hahahaha. Lek lek kauuuu , pejam celik pejam celik tahu tahu dah sampai due date. Haaaa kang kalau tak siap preparation tu aku juga yang kena tanggung malu ye dok. Y___Y.


Semoga Allah permudahkan segala urusan aku dan Wan sampai ke penghujungnya. Semoga dibukakan pintu rezeki yang mungkin selama ni tertutup. Manalah tahu kan , bak kata orang rezeki orang nak kawen ni macam macam. Kot kotlah dapat rezeki orang nak sponsor wedding aku ke keeennn. Kurlasss. Nak juga lawan che ta. Lol. 

'Bie , stay strong. I know you can do it. Kita buat sama sama okay. Slow slow , tayah gopoh lagi gelojoh. Takkan lari gunung dikejar. Amboiii. Hahahaha. Too many things yang kita kena tengok untuk majlis kali ni. Bukan boleh main belasah ikut suka hati je macam haritu. Hahaha. Tapi takpe , I will stay still by your side and keep supporting you. Sikit je lagi bie , lepas tu settle dah. Sikiiiiitttttt je lagi tau tau tau. May Allah bless our effort together. Amin. Happy anniversary yang ke berapa eh ? Muahahahaha. Yang ke 1 tahun 11 bulan laaaa. Itu pun tak ingat. Tssskkk. Y____Y.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : cakap pasal kawen , muka ada sinyuuuummm. gatal. bye.


xoxo


14 comments:

  1. hamboi kemain dua2 tunjuk gigi...geeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha iklan ubat gigi tak menjadi ni nama dia. :D

      Delete
  2. yeyyy kawen!!!!
    Lepas ni masuk group mommy to be pulak..
    Eh! hahahahhaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh! Itu wa tak ready babe. Seram. Hahahaha.
      Berangan kawen , berangan ada anak best.
      Tapiiii.....................................takut woooo. :P

      Delete
    2. Wahahaha..
      Nak tunggu2 watpe..
      Watlek watpis kata lu.. ahahahahah =D

      Delete
    3. Haktuih! Hahaha. Lu jangan gelojoh babe. Wakakaka. Bengong !

      Delete
  3. wahh..bile majlis? mcm tak lama sgt je lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah tahun ni jugak. Tapi awak dululah semestinyaaa. Hihi.

      Delete
  4. hehe..ckp psl kwen..muke ade sinyum~ ofkos!
    gatai jgk ni..haha..moge sumenye dipermudahkn ye..amenn ('';)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Thanks Ayue ! Tahu takpe. Gataiiii ni. Amin amin amin. :P

      Delete
  5. Alahaiiii sweetnyaaa!!
    Sho shweet ihihihiks.
    Tak sabar qila nk besar xD
    Hehhehehee :P

    may allah permudahkan urusan dunia n akhirat kak nadia :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi qila ! Hahaha. Jangan besar cepat sangat. Tak best. :D
      Thanks Qila. Amin. :)

      Delete
  6. semoga Allah permudahkan ya nad! ika doakan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ika , Nad pun doakan Ika sama. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah