Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 8, 2014

Seven Lejen at Lejen Press Shop

Assalamualaikum & Hello


Seven Lejen, tawaran promosi terbaru dari Lejen Press khas untuk semua yang setia menyokong kami!

Anda boleh mendapatkan mana-mana TUJUH buku terbitan Lejen Press dan juga buku-buku terpilih penerbit lain pada harga RM98 sahaja. Dengan ini, anda telah mendapat penjimatan sebanyak 30 peratus. Ya, 30 peratus!

Hanya perlu pilih pakej promosi ini, isikan tujuh buku lejen yang anda inginkan, pilih caj penghantaran (pilih Klik sini jika jumlah order anda 7 – 10 Item: RM12) dan kemudian terus ke proses pembayaran. Setelah selesai, email bukti pembayaran seperti biasa ke sales@lejenpress.com dan tunggu pakej Seven Lejen tiba ke rumah anda! Mudah bukan?

Jadi, apa tunggu lagi? Lengkapkan koleksi buku-buku anda dengan pakej Seven Lejen sekarang!

Buku-buku yang terlibat adalah :

LEJEN
- Awek Chuck Taylor
- Sperma Cinta
- Kontrol Histeria
- Heroin
- Angus, Himself
- Jusoh Turbo
- Sengih Kerang
- Bayang
- Aku Rindu 90s
- KolaGen
- Kopi-Ah
- Dabel Date
- Lelaki Eksistensial
- Timid
- Ketakutan
- KasaRnova
- Kolonial Mimpi
- Bau Semangat Anak Muda
- Langit Nan Gelap
- Main Gila
- Psiko
- Five Thieving Bastards
- IWeep
- Rokok Nan Sebatang
- Seyogia
- Sepuloh Nama
- Babi- Bercinta Di Balik Api
- Lelaki Dan Sebilah Pisau
- Infeksi
- 28 Hari: Jurnal Rock N’ Roll + Anarki Di Kuala Lumpur
- Wanita Kimono Merah
- Paranoid
- Gocoh
- Skandal Libero
- Pengejar Bintang
- Dendam Anak Jagoan
- I-Retaliate
- Lunyai

FIXI
- Pecah (Movie Tie-In)
- Kasino
- Tabu
- Ngeri
- Zombijaya
- Invasi
- Bisik
- Suami
- Isteri
- Licik
- Mental
- Mangsa
- Murtad
- Cerpen Nadia Khan
- Cerpen Khairulnizam Bakeri
- Cerpen Shaz Johar
- Hilang
- Gergasi
- Dosa
- Asrama
- Son Complex
- Kl Noir
- Devil’s Place
- Ilusaniti
- Tuhan
- Paranormal
- Ajaib
- Yang Nakal-Nakal
- Wedding Speech
- Dark Highways
- Katarsis
- KL Zombi (KL Zombi Movie Tie-In)
- Infantisid
- Samar
- Seronok
- Tropical Madness
- Love In Penang
- Koyak
- Gantung
- Cerpen Faizal Sulaiman

Buku Hitam
- Kitab Sang Cupid
- Bukan Dari Jibril
- Tiket Ke Neraka
- Lari Dari Syurga
- Untuk Separa Tuhan
- Aku Naik Saksi

Dubook Press
- Kechai
- Cerita Seram
- Cerita Seram 2
- Blues Orang Jelebu
- Desaturasi Merah Jambu
- Bercakap Dengan Jun
- Bukan Kitab Rumi 2: Dapatkan Ex Kembali
- Pedagogi Bahasa Tertindas
- Dari KLCC Ke Tanjung Malim

Poket Press 
- Mat Tiara 2
- Rupa Pura-Pura
- The Man In The Fire
- The Prisoner Of Sorrow

Obscura
- Sekuntum Pantun dan 99 Kelopak Cinta

Resmanc Studio
- Kitab Rogayah Masin

Terfaktab Media
- Kitab Terfaktab #1
- Kitab Terfaktab #2
- Kitab Terfaktab #4
- Diorama Eksisten
- Koskenkorva
- Korban Cinta Remaja
-  November

Darma Press
- Proksi Virginia
- Roman Berahi

Rabak Lit
- Anekdot Rabak
- Novel Eksperimental
- Protopunk

Moka Mocha Ink
- Tandoori Nan Sekeping

NOTA PENTING 1: Di bahagian CHECKOUT. Sila isikan 7 buku pilihan anda dalam kotak ORDER NOTES.

NOTA PENTING 2: Promosi ini hanya untuk mana-mana 7 buah buku yang disenaraikan di atas sahaja. Buku yang tidak disenaraikan tidak diambil kira.
Nampak tak berapa panjang list buku yang ada tu. Aku dah rambang mata. Erm. Rasa macam nak beli je. Tapi kena tengok financial advisor kata apa dulu. Kalau dia ON , aku semestinyalah DOUBLE ON. Hahahaha. Kenyit kenyit mata sikit agak agak laku tak ?? Lol.

For more info , korang boleh pergi website Lejen Press sendiri : Lejen Press Shop.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku nak beli buku Gantung - Nadia Khan tu. Aish.


xoxo


10 comments:

  1. Hahahaha double on ye kak nadia!!!
    Woot woot go go go hehehe
    qilah suka FIXI!!!!
    xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha! Yeah yeah. Harap2 sesi kenyit mata membuahkan hasil.
      Haah fixi best , eh semua pun best. :P

      Delete
  2. bestnya.teringin nk baca dari klcc ke tg malim sbb kita follow author buku tu..cam best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah , kita pun ada baca a few reviews buku klcc tg malim tu. Huhu.
      Rasa nak beli tapi tak terbeli beli. Hahaha

      Delete
  3. beli la rabak lit punya or anekdot, abg kte punye tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh ! Yeke ? Bestlah abang author. :D

      Delete
  4. OMG tolong jangan list pasal buku2 sekarang ni, kang jahanam segala tugas clinical phase...ahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahahahahaaa. Nad pun menahan nafsu ni. Financial advisor macam tak kasi beli je. Y___Y

      Delete
  5. Macam mana nak pilih sebab web dia dah lain?
    Untuk yang 7-Lejen ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila rujuk link ni : http://lejen.my/7-lejen

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah