Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 16, 2014

Shaklee Distributor : ID 1102545

Assalamualaikum & Hello.

Akhirnya akhirnya akhirnyaaaa !! Hip hip hooray hooray. Aku dah selamat menjadi Shaklee Distributor. Shaklee ID : 1102545. Wah dah macam ada nombor badan je. Saing saing abe polis dah rasa ni. Amboii !


So , agak agak kalau ada korang korang yang nak beli barang barang Shaklee. Boleh roger aku. Email : nad301189@gmail.com. Special price semestinyaaaa. Sebab aku kedekut , mestilah aku nak tolong korang yang kedekut macam aku jugak. Lol. :P

Thanks for your time , love ya people.


xoxo


p.s : aku jual bukan secara serious , saja nak tolong orang. ^^


xoxo 


8 comments:

  1. Assalamualaikum nad. hahaha dah berjaya daftar ye. ehh Esp awak jual berapa? mahal2 taknak beli. kasi diskaun kaw2 boleh? kehkehkeehhh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Awak email kita. Nanti kita bagi no phone. Tak mahal. Kita bagi harga ahli je. Tak amek profit pun. :P

      Delete
    2. dah email dah, kita bagi no fon sekali, hehe terima kasih. mari berwhatsapp :)

      Delete
    3. Miahahaa. Kita reply ikut email , sebab tab kita kongggg. Tengah charging. Hahaha. Nanti malam sikit kita whatsapp eh.

      Delete
  2. baiknyaaaaaaaaaa kak nadddiaaaa ihihihi

    ReplyDelete
  3. sama la kitaaa..sy member, tp jual gitu2 je..tlg2 bli utk member..ada fanpage tp x aktif pon..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Tulah , kita pun niat nak tolong belikan untuk family untuk member je. Haha. Malas nak serious sangat. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah