Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 23, 2014

Suka shopping tudung ? Lagi suka kalau ada DISKAUN kan ? Nah BACA ni !!!

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang suka shopping tudung ? Mesti ramailah , tipulah kalau korang kata korang tak suka shopping tudung. Meh sini aku nak share dengan korang satu website ni , jual tudung online weh. Senang , korang tak payah bersesak sesak. Tak payah nak tunjal tunjal kepala orang semata nak belek tudung , nak pilih tudung.

**Nota : Baca sampai habis untuk dapatkan diskaun. Tak percaya ? Bacalah sampai habis.

Tudung2u nama online shop tersebut. Banyak gila pilihan yang ada dalam online shop ni weh. Daripada tudung bawal , shawl , tudung segi empat , anak tudung sampailah ke kerongsang. Semua ada dalam ni. Korang pilih jela mana yang korang nak dan campak dalam cart. Harga ? Mestilah yang affordable , sebab aku kan bangsa kedekut. Tak suka beli barang mahal mahal kaaannn. So , mestilah aku choose online shop yang sesuai dengan poket aku. Lalalalala.




Haaaa gituuuu !! Nampak tak ? Murah kaannn ?? Aku dah cakap affordable taknak percaya. Tssskk. Dah pergi sana cuci mata. Untung untung belikan untuk aku sekali.

By the way , disebabkan korang pembaca aku yang aku sayang sesangat. If korang membeli belah dengan jayanya dekat Tudung2u.  Korang akan dapat DISKAUN 15% !!!! Just masukkan code : APB2014. Tapi code ni valid sampai 31 Januari 2014 jeeee. Siapa cepat dia dapat diskaun , siapa lambat. Ai is tumpang sedih. Miahahaha. 

Dah tak payah cakap banyak , klik Tudung2u untuk shoppingggg !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ada bau bau orang nak bagi tudung je. Eh ke salah ?


xoxo


21 comments:

  1. Assalamualaikum. sheila pun pernah update entri diskaun tudung2u ni. tapi memang murah2 dan cantik2 tudungnya. rugi kalau tak beli, lagi rugi baca ni masa poket kering. huwaaaaaaaaaaa T_______________T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah ! Rugi kalau baca masa poket kering. Tapi takpe , diskaun valid sampai hujung bulan. Lalalala. Masa tu poket dah ada isi. :P

      Delete
    2. takda maknanya gaji hujung bulan nad. kita dapat 7hb. huwaaaaaaaa *berderai air mata*

      Delete
    3. Omakhaih. Lambek bonar gajinya punnlah adoi. Nangesss. Y___Y

      Delete
  2. Replies
    1. Belanja guna duit kau pun best gak sos. :P

      Delete
  3. wahh wah bau tudung ah :P
    hihihihihi
    thanks kak nadia hihihi qila pun bangsa kedekut sepppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Kann bau tudung kaaann. Seronok ke idok ?
      Hiksss , welcome Qila. :D

      Delete
  4. akak pernah dapat email,mintak promote tudung2u ni..tapi masa tu tudung2 dia x cantik sangat so akak takde lah promote..skrg dah ok,sampai akak pun ada berkenan 1 :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yeke ? Tula. Kita tengok semalam banyak cantik cantik. Tapi most of them dah out of stock. Sentap.

      Delete
    2. Dorang dah aktifkan dah kak ! Silalah shopping. :P

      Delete
  5. aaa cantiknyee...tapi duduk jauh payah la nk belii...sobbssss.... :(

    ReplyDelete
  6. Sini mmg plg kurah nk beli tudung..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula , kita pun baru tahu kewujudan website ni. Hahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah