Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 6, 2014

Teaser : Johor Bahru !

Assalamualaikum & Hello.


Sebenarnya semua gambar aku tak tranfser lagi dalam laptop dekat rumah tu. Nak bawa memory card datang office , macam mustahillah pula. Hahaha. So , aku kasi teaser jela apa yang ada dalam handphone aku. Wakakaka. 

Aku still cari cari mood nak buat kerja ni , tapi macam tak boleh blah je. Mata wa tak boleh bukak , wa cakap lu. Wa ngantok ni oi ! Taknak pukul 1 pagi pula sampai rumah puuunnn. Maka dengan itu , mata pedih habaq ang. Hukhukhuk. Y___Y.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : i just love him , tetiba sangaaatttt Nadia weh. Wakakakaka.


xoxo


6 comments:

  1. wah ,, mama walaupun tinggal di sini, legoland belum pernah jejak kaki...
    salam kenal dan mama follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah mama orang JB ke ? Hihihi. Thanks ma follow. Salam kenal juga ye. ^_^

      Delete
  2. wahhh..pergi Legoland ke? cuti-cuti Malaysia sangattttsss.. hehehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss. Pergi masuk Legoland Hotel dekat reception je kak. Snap snap gambar. Terus berlalu pergi. Wakakakakaka. Trip budget. :P

      Delete
  3. ika belum sempat menjelajah johor, sempat pun sampai pontian je sebab asyraf tinggal situ miahahahaha, ni yang nak minta dia bawa jenjalan ni hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi , minta jangan tak minta. Ala JB tu bukan ada apa sangat. Pusing satu hari je dah setel. Tapi kalau nak try test foods. Tak cukup sehari. Hahahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah