Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 6, 2014

What kind of feeling is this ?? Errhh !

Assalamualaikum & Hello.

Pernah tak dalam satu hari tu tiba tiba korang rasa macam sayang gila dekat partner korang ? Bukanlah nak cakap selama ni tak sayang ke apa. Tapi tiba tiba rasa sayang tu macam tak bertepi. Arghh bahasa apakah ini. Wakakaka. Ada tak yang pernah rasa macam apa yang aku rasa ni ? Ke aku je yang ada perasaan pelik ni oi. Hahahaha.

Seriously , itulah yang aku rasa for this 2 3 days. Hahaha. Padahal bukan baru bercinta , bukan baru nak belajar sayang sayang. Tapi itulah dia , apahal tah dengan perasaan aku ni. Tetiba rasa macam gedik gila. Wakakaka. Sebelum ni asal Wan salah cakap sikit je , mulalah tarik muka. Asal Wan salah gurau sikit , mulalah nak mengamuk. Ada jelah yang tak kena bak kata orang. Itu tak boleh ini tak boleh.

Tapi 2 3 hari ni rasa macam sejuk je hati aku bila tengok mamat tu. Miahahaha. Kau dah kenapa Nadia weh. Tersampuk masa lalu dekat Villa Nabila haritu ke apa kau ni. Hahahaha. Cuba korang bayangkan , kalau selama ni bila bercakap , nak tengok muka Wan pun aku malas. Ni aku boleh pandang dia , siap sengih sengih. Dah nak mampos ?? Muahahahaha. 


Haaa macam ginilah perasaan aku tu. Pandang Wan , senyum sengih. Bila pikir pasal dia pun , senyum sengih. Huwaaa. Mak tak rela nok hidup macam ni. Hahahaha. Angaukah aku. Muahahaha. Mana mungkin aku nak jatuhkan market macho aku. Oh noooo !! Tidaaaakkkk. Y____Y.

But , it was a good feeling though. Hahaha. So , tak salah kot aku nak berperasaan macam ni. Bukan dengan orang lain pun. Dengan tunang sendiri , merangkap suami sendiri nanti. InshaAllah. Hihihihi. Betullah orang kata , lepas bertunang ni perasaan sayang dekat tunang tu makin over. Itulah gamaknya yang jadi macam ni. Hilang macho hilang macho aku oooiii.


TRUE !! Aku dah jumpa banyak lelaki , aku kenal banyak lelaki. Alah aku sendiri pun banyak bekas teman lelaki. Muahahahaha. So , aku agree dengan quote tu. Mihmihmih. Aku dah tak rasa nak kena ada kawan lelaki ramai ramai , nak kena ada kawan lelaki rapat. Just because I have him. Anyonyonyo. Jangan senyum senyum okay bie baca entry ni. Siku karang. Lol. Hikhikhik.

Hoping that this feeling will always remain this way. Aku senang hati bila macam ni. Hihihihi. Maaflah kalau korang rasa entry ni gedik tahap meminta terjun daripada tingkat tertinggi dekat KLCC ke apa ke. Tapi aku just nak bagitahu Wan apa yang aku rasa since dia sorang je pembaca tegar aku. Tak bermaksud aku tak hargai readers lain , tapi sometime I want him to know where is his place in my heart. Anyonyonyo. Rasa nak pitam pula taip bahasa Shakespeare ni. Lol. ^_^v


Thanks for your time , love ya people.


p.s : semoga semua yang kami rancang berjalan lancar , amin. Y___Y.


xoxo


30 comments:

  1. rasenye mmg camtu kot perasaan lpas bertunang..bfore tunang, kitorg mcm awak ngan wan la..sy ni pntang sikit xbtul keja nk mengamuk..tp lpas da engaged, xmcm dulu dah..relationship pon da lebih cool dan gaduh pon 2,3jam pastu baik balik..huhu kita jd lebih menghargai dorg kot sbb igt lepas ni nk hidup bersama..hehe tp ni teori sy sendiri laa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahhh !! Naseb baik bukan kita sorang je yang rasa macam ni. Hahaha. Teori awak tu memang sangat sama dengan teori kita. Hihihi. Maknanya teori ni boleh digunapakai. :D

      Delete
  2. semoga perhubungan anda berdua kekal hingga ke jannah.. ;-)

    jom join segmen saya ; http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/segment-bloglist-mycherita-1-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak ! InshaAllah nanti saya join ye. :)

      Delete
  3. so sweet ! semoga bahagia hingga akhir hayat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot Fadh. Hikss. Amin.
      Lama tak update blog nampak gayanya ?? :)

      Delete
  4. semoga berbahagia ye dear, mama ada entri untuk awak, sebab awak follower yang mama nanti2kan..hihi, tapi mama kena siapkan entrinya, siap je, mama beritahu..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminyarabalalamin Mama. Hihihihi. Wahh ! Kenapa nanti nantikan kita. *malu*
      Baiklah ma , nanti kalau dah update entry tu bagitahu kita yeeee. :)

      Delete
  5. Alahaiiii :D
    Sweetnya hahha.
    Qila ingat kak nadia ada pengganti dah laaah rupa2nya tunang sendiri hihihi :p
    Takpe lah, biar je dulu.
    Sikit sikit lama2 menjadi bukit yay!!! <3
    Piwittt huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh tidaaakk ! Kak Nadia ni dah tak layak dah bercinta monyet Qila. :P
      Amboiiii. Piwiiittt ye. Hihihihi.

      Delete
  6. nanti dah kawin lg best perasaannya,, seriusly.. what ever u do with ur hubby, ko mesti rasa best gile je, n paling best, n aku boleh jamin la kan, gaduh paling lama 30 minit hahahaha pastu dh baik dh.. lagi gedik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha itulah , dah dapat bayang dah camne rupenye tu. Hahahaha. Mesti ko camtu kan Na ?? Gedik gila kau ni. Hahaha. Takut + Risau ni babe. Y___Y

      Delete
  7. nothing to be worry la weh.. nak buat pahala risau pulak, buat dosa tak pk risau eh.. hahaha dh dpt date blm? bkn reti nk update ngan aku kn, kang aku dah temengandung kang, x dpt dtg wedding ko,, bru brangan nk jdi bridesmaid gedik2.. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha bodohnyaaaa ayat termengandung tu. Mengandung jela. Comel apa bawak perut jadi dulang girl. Hahaha. Date ? InshaAllah November juga kot. Aku tempat pun tak dapat. Bagi aku dapat tempat dulu baru aku bagi ko date okay ? Eksaited dowww ! :P

      Delete
    2. hah tau xpe,, silap2 aku la mak buyung leader dulang gurl nti hhahahaa, harus lahhhhhhh aku excited!!, ok nov bagus tarikh tu hahahah, ko kalo buat dewan baik book awal kalo tak x dpt nti, kalo rumah x kesah lah nk buat esok pun boleh.. , hahahah

      Delete
    3. Kaaannn ! Kalau buat kat umah , aku risau kau lak yang duk atas pelamin. Kena kasi tempat duduk tuk mak buyung weh. Kang kata aku takde hati dan perasaan pula. Muahahaha.

      Delete
    4. hahahah bangang,..aku dah puas dh dok atas pelamin aritu.. colour dh pilih? untuk bridesmaid ni nk pki colour ape ek? over tak?

      Delete
    5. Hahahaha kalau aku kata belum ko takkan marah aku kan ? Hahaha. Itulah dia , kau memang over pun sebab tu aku sayang kau. Hahahaha.

      Delete
    6. cinaweeeeee btl la colour pun tak pilih lagi.. hish hish.. photographer bkn main semangat dh booking.. ceh ceh ceh ceh! babe buat video tak? aku nk makesure muka aku penuh dlm video ngan album kawin ko hahahahahaha

      Delete
    7. Hahaha video takde for now , later tak tau. Ke kau ada nak sponsor ? Hahahaha. Colour aku ada yang aku suka , tapi tula. Kena bincang dengan Wan , kang dia taknak kanggg. Y___Y.

      Delete
    8. la die x nak die punye pasal la.. kan ni belah ko,, so buat ikut ko laa, nati belah die bual la kot suke die plk.. haiyakkk.. sponsor? tngu aku beli gopro dlu eh nti aku buat hahahahaha

      Delete
    9. Aku buat 1 side je makcik. Hahaha. Ke dia pakai kaler lain aku pakai kaler lain ? Pelamin pun haf haf kaler. Hahahaha. Perghhh ! GoPro !! Asyuk asyuk , aku pun dah termengidam weh benda tu. Sabar jela.

      Delete
    10. kan kan kan.. x la asyukk sgt... kalo ad rezki babe.. owwhhh uat 1 side gak ke.. ok bagus2 jimat n tidak membazir ehehehhe ok gak ko buat la colour campur2 masti ramai tiru nti kannnnn

      Delete
    11. Hahahahaha bongok , lepas tu aku sendiri fobia tengok album gambar kawen aku. Hahaha. Itulah tengah cuba berjimat cermat ni. Huhuhuu. Y___Y

      Delete
  8. amboi..sukenye die..ati ade bunge2 riang ea? hehe..hepi for u dear ('',)
    perasaan tu mmg ptt ade b4 kt kwen ni..die wat kt makin yakin that his the one ('',)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess ! Exactly Ayue. Miahahahahaa. Bunga bunga cinta gituuuu. :P

      Delete
  9. Haha org pernah rase lately ni ..
    Kiteorg knl pn dlu org yg jatuh gedebak debuk love2 first sight gitu kt die ..skrg dh 2tahun ++ ni tbe2 rse prasaan tu lg ble tpandang die ..cm gedik2 cmtu ..tp best tau rse nye .cm baru2 nak bercinta blk hahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa marilah sama sama kita bercinta balik. Hemohemo.
      Tulahkan , bila dah tua baru nak nak berfeeling feeling. Sedih.

      Delete
  10. ika pun ada juga rasa macam tu nad, tapi kadang2 macams ebak pun ada sebab perasaan kita tu sayang sangat, susah nak describe, tapi betul laa tu, it is a good feeling...dan minta laa Allah kekalkan perasaan tu sebab dia pasangan kita seumur hidup nanti :)

    it feels like falling in love again and again with the same person kan nad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly !! Tula , kadang kadang rasa macam nak nanges. Tapi kang orang kata gila ke apa budak ni tah. Hahahaha. InshaAllah , cuba pertahankan perasaan macam ni sampai bila bila. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah