Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 8, 2014

Wordless Wednesday : Awal ??

Assalamualaikum & Hello.


Aku yang macam Scha Alyahya ke Wan yang macam Awal Ashaari ?? Barista JPO you are so cute to realize we are just like them. Lol. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : sabtu ni nak pergi survey dewan , minta minta masih kosong untuk end of this year. amin. :)


xoxo


6 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah Fae. Minta minta sweetnya sampai bila bila. :)

      Delete
  2. ahahah..korang suh barista dia tulis nama apa sebenarnye ni? ke dia sound trouble..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka barista tu sound trouble ! Satu cawan lagi dia tulis Mr Awal. Mr ok Mr. Hahahahaha.

      Delete
  3. awal pun boleh hewhewhew
    ika pun plan nak buat kat dewan je nad bila abah kata undangan kawan dia saja makkkk oiiiii list bukan main mengalahkan kawan2 ika.... T_T tapi tak tau lagi, tengok laa dulu, semua masih dalam perancangan...bincang pun tak kasi habis ni miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad pula kawan tak berapa ramai , so memang nak suruh ayah jemput kawan kawan dia ramai ramai. Amboiii. Hahahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah