Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 4, 2014

1st February 2014 , 2 years loving the same guy.

Assalamualaikum & Hello.

1st February 2012 , Wan bawa aku pergi Sunway Pyramid. Nak makan Secret Recipe katanyaaaa. Siap kena paksa makan kek lagi okay. But before tu sempat pergi beli cincin silver untuk aku. Kurlasss. Terus tite tau , ni mesti nak propose tite jadi awek ni. Lol. Hahahaha. Its been 2 years. Semua tu dah lepas , 2 tahun yang lepas. Tak sangka. Sekejap je. Tahu tahu 30 November 2013 ktorg dah bertunang. 

Nampak macam mudah je aku cakap kan ? Takdelah mudah sangat , biasalah dugaan orang nak bina masjid ni. Ada jelah anasir anasir yang cuba menjatuhkan semangat aku dan juga Wan. Actually sekarang ni pun tengah perang dingin. Muahahaha. Yelah !! Dulu masa nak propose gigih okay buat segala macam. Surprise itu surprise ini. Now ? Dah 2 tahun ni , hurm. Lack of quality time together. Sobsss. Y___Y.

Apa pun I'm still happy and proud to have him by my side walaupun kadang kadang panas hati pakej sekali dengan perasaan nak bagi penerajang. Kekekeke. But itulah aku dan Wan. Gado kejap baik kejap , gado balik baik balik. Barulah best !! Ni kalau straight je takde fight , tak syok weh. Hahahaha. Dapat pula aku ni sejak sejak berdarah manis ni , perangai menggeletis mengada manja diaaaaaaa. Hanya Tuhan yang tahu. Asal tak jadi date sikit , panas satu badan. Asal salah satu perkataan je , habes berangin sehari dua. Apa pun tak boleh. ^^


This is how we celebrate our second year together. Hahahahahahaha. Masa ni cousin aku buat kenduri doa selamat untuk anak dia. Wan pula time ni baru balik kerja , maka dengan itu. Dia barai dekat sofa , aku pula dah takde kerja. Ini makan dia. Hahahahahaha.

'Bie ! Thank you thank you thank you. For still standing there dengan kuat dan jayanya walaupun angin taufan Nadia asyik menyerang je. Hahaha. Thanks for this wonderful 2 years. Our cintan cintun moments has passed. 2013 , we make it through another phase in our relationship. Bahagia. So , for this 2014 lets end it with our beautiful wedding of the year. May Allah ease our way and our journey to there. Kita ada lebih kurang 8 months plus to go. Pheeww !! Stay strong. Love you deep deep Langau ! <3'

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  bila cuti memang perasaan rajin nak update blog tu takde ada. hahahaha.


xoxo


12 comments:

  1. Assalamualaikum nadia, huwaaaaaa comel je bergambor gini. hehe. Semoga dipermudahkan urusan nak nikah korang. Kita tak sabor nak makan nasi minyak member ni. heheheeee. Adat lah gaduh kan, time ni yang best. Kenal hati budi, perangai pasangan masing-masing (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amin amin amin. InshaAllah. Nanti dah siap yang lain lain kita bagi invitation okeh. Hiksss. Tahu takpe , gado gado ni la best ! Nanti dah kawen takleh gado gado dah , dosaaaa wooo. :P

      Delete
    2. Yeayyy, tak sabor kita. hehe. Yelah, lepas kawin nanti gaduh manja-manja bolehlah. hehhee ;p

      Delete
    3. Hiksss. Mommy to be ni pula yang tak sabar nampaknyaaa. Over tauuu. Ngeee. :P

      Delete
  2. hepi 2nd anniversary dear! sweet sgt korg ni~ 8bln xlame da..moga dipermudahkn sume ea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ayue. Dah jumpa ke pelamin and design baju ? Hiksss.
      Sama samalah kita ye. Semoga semua dipermudahkan. Amin. ^_^

      Delete
    2. da ade shortlisted...blom finalize lg..peluh2 tiak ni nk mikir kn :P

      yup2..moga dipermudahkn...amennnnnnn :)

      Delete
    3. Hahaha kan. Too many things to handle. Letih kepala.
      Kita ni pun baru 2% je gerak. Hhahahaha. :P

      Delete
  3. Gambo anak aku mane haaaaa.....

    ReplyDelete
  4. comel aahh korg..semoga selamat semuaa..8bln tu jap je tauu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha comel time tak gado Faezah , kalau gado ? Buruk ! Hahahaha. Tula pasal 8 bulan tak lama dah. Takutttt. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah