Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 25, 2014

Asal pergi IKEA je berangan , Asal berangan je pergi IKEA

Assalamualaikum & Hello.

Jumaat lepas aku dengan sengaja apply cuti , padahal hakikatnya yang sebenar sebab nak pergi bridal. Tapi memandangkan ktorg dah pergi awal bridal tu haritu , so takpayahlah pergi lagi. Muahahaha. So , lets berjimbalah ceritanyaaa. Yaiyyy !! ^^


Dah namanya pun keluar hari Jumaat , Wan dah tentu tentu wajib pergi sembahyang Jumaat kan. Maka dengan itu aku selfie selfie la dalam kereta. Lepas sembahyang Jumaat dekat Masjid Negara baru ktorg gerak pergi Ikea. Pergi Ikea pun sebenarnya sebab nak beli hadiah untuk exchange gifts. Ngeee ! (Jangan ditegur perut yang buncit tu. Aku memang saja buncitkan. Kalau pregnant takdelah meregang sangat. Kahkahkahkahkahkahkahkah).




Memandangkan sooner or later nanti nak kena pergi cari bedroom set. So , ktorg pun usha usha mana yang patut. Lepas tu berangan. Miahahahahaha! Bodo ni. Berangan jela keje kau laki bini (dibaca : tunang tunangi. eh ada ke tunang tunangi ?) kalau macam ni. Siap bergado -- 'Ala kita suka yang ni'. 'Tapi bie suka yang ni'. 'Hitam ke putih'. Eh eh eh ehhhh. Memang kita datang Ikea haritu tu dengan duit berkodi kodi. Lol. :P


Dah puas berangan , kita posing posing feeling feeling dulu. Lepas tu baru boleh gerak balik. Gituuu ! Padahal beli barang tak sampai bape ringgit pun. Kahkahkah. Dan memandangkan memang tak ramai orang on weekdays ktorg dua orang pun sempat register Ikea Family. Kemain ! Mula mula ingat nak kongsi je kad. Tapi biasalah aku kan tamak. Nak kad untuk aku juga. Kekekeke.


Nah ! Last but not least. Kami dah sampai pergunungan Alps. Hahahahahahaa. Tetibaaaa !!! Lokasi dekat mana ? Adalah. Rahsia. Nanti kalau bagitau , korang sebok je nak datang dan feeling feeling dekat pergunungan Alps. So. Tak boleh bagitahu. Lalalalalala.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : marilah bekerja. sikit lagi aku nak install software dalam badan. aku kan robot. tsssk. Y__Y.


xoxo


14 comments:

  1. berangan kan tak perlu bayar..hihi.. bestnya dapat pergi ikea.. kta tak pernah pergi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya ke Mimie ni ? Eish nak panggil apa tah. Hiksss. Ajaklah husben pergi. Mesti dengan rela hati dia membawa. :D

      Delete
  2. akak dulu pun berangan nak set katil dari IKEA..malangnya set yg akak suka mahal yang ampun..hehehehe..end up dengan set katil selain IKEA je mampu hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha itulah nama dia berangan. Kita tengok pun tercekik. Kalau duit 1 kontena , memang 1 rumah dah kita deco dengan IKEA. Hahahahaha.

      Delete
  3. berangan di ikea itu normal.. haha

    ReplyDelete
  4. hye b2b ;) jom follow saya exb2b from johor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye. InshaAllah will follow you soon. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Amin amin amin. Sweeetttttlah sangatttt. Hahahaha. :D

      Delete
  6. penat tunggu iklan joget2 ko kuar.. hahaha bejaya mengclikkan nya hhahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iklan tu memang , time orang ramai datang dia taknak joget joget. Time malam takde org datang sebok riang ria joget.

      Delete
  7. Replies
    1. Hish mana ada. Biasa biasa je Fae. Ni time tak gado. Time gado ? Masam , kelat , pahit semua ada. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah