Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, February 28, 2014

Boleh cashout Nuffnang dah !!! Yaiyyy !! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , hasil titik peluh membebel , merepek , meraban dekat blog ni akhirnya membuahkan hasil bila butang cashout Nuffnang aku dah muncul. Yaiyy !!! Itu tandanya boleh dah cashout duit dalam Nuffnang aku tu. Hip hip hooray !


Ni first time aku nampak butang Cashout dekat bawah jumlah earnings tu. Selama ni tak pernah tahu pun. Yelah jumlah pun tak layak nak cashoutkan. Hahahaha. Alhamdulillah , rezeki nak kahwin kot. Dah cukup dah untuk cashout. Tapi , aku pilih untuk tak cashout lagi buat masa ni. Simpan dulu. Kalau dah cashout kang aku boros. Laju je nak guna kat tempat tak patut. So , duduk elok elok dalam Nuffnang tu dulu ye cik earnings. Kita kasi kumpul sikit lagi eh. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : lama tak nak process kalau aku nak cashout ? aku ada baca macam berbulan juga. Y__Y


xoxo


22 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki...Cash out nuffnang memang makan bulan jugak dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Itulah dia , rezeki. Hiksss. Yeke ? Glurrpp ! Takpela. Lagi 2 bulan nak kahwin baru cashout. :D

      Delete
  2. hehe..kita pon xpnah tgk button cash out lg..huhu nmpk sgt xckop lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. InshaAllah ada nanti awak , sabar naaa. :D

      Delete
  3. yeyyy belanja kepciiii.. hihihi :p

    ReplyDelete
  4. untungnyaaaa..akak thn 2014 ni susah btl nak naik..sen sen je berminggu2 hehehehe..hampeh punya nuffnang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ni pun sesemput juga kak. Ada ada , takde takde. Gituuu. :D

      Delete
  5. Assalamualaikum nad, alhamdullilah. murah rezeki. belanja romper baby sepasang ekk. ahhahaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amboiii baby nak romper yeee. Jumpa aunty cepat cepat eh. :D

      Delete
    2. kuikuikuiiii, tunggu la lepas raya ekk. habis pantang bolehlah bawa baby jumpa aunty nad ;p

      Delete
    3. Yeay ! Tak sabar aunty nad nak jumpe baby dalam perut tu. Hiksss.

      Delete
  6. Wah..bestnyer dah boleh cashout...cik mah punya ntah bila ntah..xsbr juga ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kena banyak sabar Cik Mah. Kita ni pun berkurun blogging , baru nak merasa cashout. :D

      Delete
  7. Mmg kena tunggu sebulan tak silap qila haih.
    Bila lah qila pulak nak cashout ni hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bersabarlah ye Qila. Akak pun berkurun lamanya menunggu. Barulah ada hasil sikit. Tsssk. Y__Y

      Delete
  8. Alhamdulillah...rezki hujung minggu...

    ReplyDelete
  9. rezeki orang nak bina masjid gitu.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiksss. Maluuuu kite. Amin amin. Minta minta ada lagi pintu rezeki nak terbuka. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah