Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, February 19, 2014

CPUV 3 2014 : Visa Travel Happy

Assalamualaikum & Hello.

Buka buka Nuffnang harini ternampak satu lagi CPUV masuk. Alhamdulillah. Rezeki datang dari Allah dalam pelbagai cara ye dok. Terima kasih Nuffnang sebab masih lagi bagi iklan untuk blog aku walaupun aku ni nak update blog pun ikut kadar kerajinan. Miahahahaha.


So , siapa siapa yang blogwalk dekat blog aku ni kot kotlah ternampak ads ni tengah berjoget riang ria korang click clicklah sikit eh. Hahahaha. Kesian ads tu kalau takde orang nak click dia. Nak harapkan aku yang click , kalau tak dikira fraud --- aku dah click dah weh. Kekekeke. 

Macam tahu tahu je yang aku berniat nak mendua tigakan Nuffnang ni , dan dan dia kasi ads. Pandai pula tu , pilih Visa Travel Happy. Mentang mentang kita kerja travel agency. Bodek eh ! Haippp. Biasaaaaa dia. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ayah tanya 'hari hari ke kena ot skrg ?'. jawab aku 'aah yah , hari hari'. ^^


xoxo






4 comments:

  1. Assalamualaikum nad, alhamdullilah. taniah. murah rezeki bride to be ni. hehee sheila klik tabung kamu ya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Alhamdulillah. Adalah rezeki sikit. Terima kasih tolong klik tabung kita makyong. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah