Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 20, 2014

CPUV 4 2014 : Ikea February Sales 2014

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah. Syukur syukur. Murah rezeki blog picisan aku ni diawal awal tahun. Pagi ni aku buka Nuffnang , ternampak satu lagi ads masuk dalam list On Going. Alhamdulillah. Terima kasih banyak banyak Nuffnang. Kalau macam ni , kan bagus (dibaca : simpan niat nak menduakan Nuffnang buat masa ni). Kekekeke.


Kebetulan nak ajak Wan pergi Ikea besok , dapat pula ads daripada Nuffnang untuk Ikea February Sales 2014. Makin tambahlah teruja nak pergi sana. Ewah ! Alasan kauuuu. Hikssss. As usual , kalau ada ternampak ads ni -- click clicklah ye. Menabungkan amalan mulia. Muahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini last day keje , esok aku annual leave. gasak ! :P


xoxo


8 comments:

  1. eh kita sama la Annual Leave esok.. samaaa.. Sep sikit!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah ! Semangat sangat nak g Ascott sampai cuti awal sehari. Lalalalala. :P

      Delete
    2. hahaha kan.. padahal hadiah semua tak carik lagi ni.. Sok kita marathon carik la..

      Delete
    3. Sama dengan !!! Kita pun takde masa ni. Balik je dah pukul 9 setiap hari. Kedai pun tutup dah weh. Hahaha.

      Delete
    4. takpela busy sikit makcik.. Masyuk lebih nanti.. kan kan kan.. :p

      Delete
    5. Itulah dia , masyuklaaaa sikitttt. Bolehla buat bayar vendor sikit sikit. Y___Y

      Delete
  2. nak g Ikea jugakkk..tapi taknak pergi weekend nak g weekdays..tapi kena amek AL mcm nad la hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ! Kita tak mampu nak g sana time weekend , bersesak mesak dalam tu. Eeee. Tak suka.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah