Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, February 15, 2014

CPUV 2 2014 : Nivea Jacuzzi Skin

Assalamualaikum & Hello.

Tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu ye tak ? Dan tuah aku kali ni ialah bila blog picisan aku ni dapat another ads from Nuffnang. Thank you , thank you. Kali ni dapat ads Nivea Jacuzzi Skin. Ala yang kaler kaler biru tu , kalau korang nampak. Klik kliklah ye. Ngeee ! ^^


Alhamdulillah , 2 ads tengah running dekat blog aku ni. Minta minta bertahan lamalah hendaknya. Bolehlah juga buat duit nak kawen. Gitttuuu ! Next week , aku akan start overtime wajib. Mungkin akan lagi susah nak update entry. Mohon jangan berani tinggalkan blog aku walaupun aku tak update. Muahahaha. Baca jelah entry lama yang tah pape tu ye. Lol. Again , thanks Nuffnang ! Till then , Ciao.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : overtime pun kira rezeki tau , alhamdulillah. 3 jam sehari. takpelah penat sikit. ^_^


xoxo


6 comments:

  1. Wahh..bestnya.. Kita ni dah lama mendaftar, tapi satu cpuv pun tak lekat..hahaha.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah awak , rezeki kita. Jangan risau cuba lagi. :)

      Delete
  2. buat overtime kumpul duit nak kawen ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerja banyak dan alang alang boleh kumpul duit kawen. Hihihihi. :)

      Delete
  3. congrats nad! kita da lama xdpt iklan..sebab blog semakin suram ram ram skrg ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks darling ! Hikss. Kita pun sama. Takde masa sangat dah nak menaip. Y___Y.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah