Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, February 14, 2014

HafizRein : Reception

Assalamualaikum & Hello.

Huarghhh !!! Lama gila tak menghabiskan masa sebetul betulnya depan blog. Nak blogwalk pun tak sempat ni. Nak update entry pun sama , sedih betul. Serious aku sangat sangat sangat busy. Tapi even aku tak update , korang mesti rajin rajin datang singgah juga tau. Hahahahaa.

So , back to the topic. Reception pengantin perempuan diadakan the next day which is 9 February 2014 bertempat di Dewan Dato Othman Harun Kem Wardieburn. 


Dayang dayang yang ditugaskan untuk escort pengantin. Kami ada 10 orang semuanya. Tapi sorang takde dalam gambar , bukan sebab dia yang tangkap gambar. Tapi sebab dia lambat sampai. Hahaha. Dia sampai ngam ngam nak berarak dah weh. Naseb sempat ! 



Time ni pengantin tengah tengok orang bersilat gayung dekat depan , ktorg dekat belakang dah main selfie selfie dah. Bayangkan pengantin duduk bawah bumbung , ktorg dayang dayang ni ? Dah kena salai dengan matahari. Naseb pakai sunblock. Kehkehkeh. Takut gegirl hitam ok ! :P












Gambar sepah sepah , aku malas nak captionkan satu satu gambar. Korang tengok gambar je pun boleh lah kan. Hahahaha. Majlis semuanya berjalan dengan lancar dan happening. Sebab ada imported emcee from Kedah okeh. Kurlass kau jah panggil bff sendiri jadi emcee. Tu haaa emcee dorang , yang baju putih dalam gambar last tu. 

Yang lagi seronoknya , tengah sedap aku dan semorang dalam dewan tu layan video dekat slideshow , pengantin suruh tutup. Bukan sebab malu bukan sebab taknak bagi tengok ke apa. Tapi , sebab pengantin nak makan cecepat. Lapar katanya !! Tampaq kang taulah hangpa dua ni. Hahahahaha.


Sebelum dayang dayang mula balik sorang demi sorang , maka dengan itu kita abadikanlah satu gambar dengan pengantin. Nampak tak betapa ramainya dayang dayang semua. Tapi yang penting , dayang dayang semua solid molid tinggi macam model (dibaca : nak puji diri sendiri tapi nanti orang muntah pula. kbai). Hahahahaha.





Banyak lagi gambar sebenarnya , tapi aku dah malas nak upload. Hahaha. Korang tengok jelah apa yang ada eh. Jangan demand demand. Aku dapat buat entry ni pun dah cukup bersyukur. Amboi. Kekwat !! Sempat pose acah acah bonzer club lagi weh. Kekekeke. Bengong. Padahal masa tu dah ketibas gila dah (ketibas : ketiak basah). Miahahahaha. 


Sebelum pengantin gerak untuk outdoor photoshoot , aku dengan emcee sempat culik dia bergambar dekat photobooth dulu. Hahahaha. Ye memang dia pendek pun , siapa je yang cakap dia tinggi ? Lol. Hahahahaha. Dulu ktorg bertiga ni geng , yelah geng gossip gossip menjemah menjoyah. Sekarang ni sorang dah tak available dah nak joyah joyah. Lepas ni aku pula take turn. Tinggallah Mal sorang sorang. Wakakakaka! But I heard as soon as Miwa habes study dia nak kawen. Jeng jeng jeng. ^^


Last but not least , mestilah ada muka aku posing ala ala artis lalu dekat karpet merah. Kurlasss. Padahal panas , silau sampai tak boleh nak buka mata. Naseb baik ada angin , dapatlah juga meredakan ketibas. Wakakaka.


Yeayyy !! Maka dengan itu habeslah majlis selama 3 hari 3 malam. Maka kami dua dayang dan emcee majlis pun membebaskan diri dengan melepak dengan budak budak ni. Dan malam itu , kami semua hanyut ! Tak sedarkan diri. Naseb Isnin tu aku cuti , bergoleklah dekat rumah satu hari. Tamat !


Thanks for your time , love ya people.


p.s : tengok tengok kalendar , dah tengah February. YaAllah cepatnya.


xoxo


8 comments:

  1. Assalamualaikum nad, lawa-lawa anak dara ni. hehe kedingnya kau ni nad, jeles sheila tengok... huwaaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Lawa lawa kan ? Nad je selekeh kot. Sedih. Hahaha. Keding tu memang Nad winner. Lol. Tulah tak tau nak bagi berisi macam mana. Makan pun naik kat perut je. Y____Y

      Delete
  2. Comeyyynyooo kak kito niii hihihihi.
    <333
    Wahh mesti kak best gila kan haihhh hihihi.
    Tapi memang cun melecun ah semua. Including u ok.
    omg!!! Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha omeyyy angat kan ! Hahahaha.
      Kemain tauuuu puji , biasa biasa jelah ktorg semua ni dik oi. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah