Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 13, 2014

HafizRein : Solemnization

Assalamualaikum & Hello.

Actually wedding dorang ni 3 hari 3 malam okay , tapi aku cut it shortlah ye. Kalau buat daripada berinai kecik ke berinai besar semua tu macam panjang sangatlah pula. Padahal aku yang takde gambar , sebab tu aku malas buat entry. Kekekeke! Lagipun malam berinai besar tu aku pergi Anugerah MeletopEra , lagilah takde gambar kan! Nggee. :D


Nak pergi nikah dorang ni , punyalah dugaan oi. Aku dengan Mira , sikit lagi je nak register wad gila tahu. Mana taknya , kebetulan family Mira nak pakai kereta wiken tu sebab nak balik kampung. So , takde kereta. Aku pula , bukan takat kereta. Lesen pun takde. Hahahaha. 




With the ladies , sebelum akad nikah. Sedang sebok bergambar , tetiba Ibu masuk 'Kakak , dah boleh turun dah'. Pergghhh ! Perasaan dia sangat tak kelakar okay. Sesangatlah tak kelakar. Orang lain yang nak nikah , ktorg yang lain ni yang over berdebor. Tak faham. Hahahaha.




Alhamdulillah , dengan sekali lafaz sahlah mereka menjadi pasangan suami isteri. Huyeah !! Settle sudah bridezilla season untuk budak pendek ni. Hahahahaha. Now , she is no longer Cik. Dia dah jadi Puan dah weh. Perrghhh ! Pangkat tinggi tuuuu. Kehkehkeh.







'Rein , selamat pengantin baru untuk awak & Apot. Selamat bergelar Puan dan selamat meninggalkan Cik. Hahahaha. Kita still Cik lagi. Lalalalala. But whatever it is , first important thing jangan lawan cakap suami. Ingat , syurga bawah kaki suami oi. Behave sikit eh sekarang , awak tu dah bukan saing saing kita dah. Dah saing saing makcik makcik gossip kat pasar dah. Kekekeke. Yelah dah ada laki kan. Lol. Do whatever you need to do okay. Tak payahla kita bagitahu satu satu ye. Enjoy your marriage life bebeh ! Cepat cepat bagi anak buah kat ktorg semua. Cargas cargas. Hahaha. Untuk Apot , please behave macam laki orang. Jangan nak rencat sangat. Matang sikit. Hahahaha. Jaga Rein elok elok , kalau Rein cari aku ngadu yang kau halau dia tido dekat luar. Siaplah kau. Kita g karoke malam tu. Kahkahkah. Enjoy guys !! <3'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : sangat busy , alexa rank pun da makin tinggi pergi. adoi !


xoxo


6 comments:

  1. Assalamualaikum nad, bestnya.. syahdu je tengok gambar orang nikah. Motif sangat. hehhee. Barakallah buat pengantin.. semoga berkekalan hingga ke syurga, amin (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amboii syahdu sangat. Ktorg pun berlumba lumba air mata. Drama queen kan. Hahaha. :P

      Delete
  2. Cantik baju nikah dia.. Simple je.. :)

    Rindu awak makcik.. T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha simple pun , harga die letupppp woooo. Hahaha. Rindu awak jugak yang ! :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah