Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 18, 2014

NadiaWanEday : During our Engagement Day - Part 2

Assalamualaikum & Hello.

Ni dia sambungan daripada entry during our engagement day part 1 yang aku taip semalam. Sorrylah , bukan niat nak buat entry sekerat sekerat jalan camtu. Tapi masa sangat sangatlah mencemburui aku. Entry semalam tu pun aku tulis sambil curi tulang tahu. Kekekeke. :P



Tu diaaaaaaaa , bakal pengantin keluar dah. Nampak tak. Muka apa yang aku tunjuk tu. Hahahaha. Awkward seyh !! Bila semua orang duk pandang kau , seriously aku tak tahu nak senyum macam mana. Selama ni tangkap gambar mesti ada cermin dekat depan. Ni bila candid candid shot ni , hurm. Arghh ! Memang buruklah cerita diaaaa. Kahkahkahkahkah.








Tadaaaaa ! Nervous yang berbulan bulan habis macam tu je. Chaitttt ! Hahahaha. Masa atas pelamin tu siap boleh berborak lagi bila mama Wan tanya aku 'Cincin ni sarung belah mana ?'. Aiseyman. Tidak ketahuanlah pula. Lalu , pakai sarung jela. Muahahaha. Jari aku yang mengigil gigil time tu toksah citelah eh. Dah macam orang kena parkinson weh. Wakakaka. Macamlah tak pernah salam dengan mama Wan sebelum ni , macamlah baru first time jumpa dengan mama Wan. Lol. Mihmihmihmih. :P


Family aku yang tercinta. Yeeeee , aku anak perempuan tunggal dan sulong sebab tu mama aku yang over excited compared dengan aku pasal majlis ni. Ecececehhhhh. Yang lagi dua tu adik annoying aku yang tengah ketagih main game The Sims sekarang ni. Puiiii. Haaaaaa , korang tengok gambar ni muka aku ikut muka sape ? Ayah ke mama ? ^^


Family Wan , masa ni Abah tah mana mana tah hilang. Wan pun hilang sama. So , tak masuk dalam gambarlah ye. Yeeee , aku ni bakal menantu tunggal perempuan dalam family Wan. Kurlasss ! Dua dua family aku ni perempuan tunggal , gembira !! Hahahahahaha. Lempang sekali. :P


And this is our engagement ring. Memang jari aku kecik pun lah. Takyah nak ulang cakap. Hahahaha. Senang ke nak cari size kecik ni ? Ehhh ! Mestilah senang , kau pergi je kedai. Pilih cincin mana yang boleh potong , lepas tu potong. SIAP !! Hahahahaa. 

Alhamdulillah , our engagement day went very well. Semuanya dipermudahkan. Makanan pun cukup , door gifts pun siap berlebih lebih. Esoknya aku cuti , aku yang pulun habeskan door gifts aku tu. Muahahahaha. Next entry aku update gambar tetamu kehormat dan juga kawan kawan sengal aku. Sekian terima kasih. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini OT lagi , apak kayooo ! amboiiii. :P


xoxo


14 comments:

  1. Assalamualaikum nad. hahaha over tau mentang-mentang jadi perempuan tunggul. ekk tunggal. ahhahaha. tapi serius baju tunang awak cantik! suka tengok... muka awak iras mak awak lah! hehheheee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Over kan ! Hahahaha. Tula perempuan tunggal ke tunggul pun tak dapat nak beza dah ni. Hahaha. Baju kita biasa biasa jela Sheila. Hiksss. Muka iras mama , bentuk muka ikut ayah. Bulat macam bola. :P

      Delete
  2. salam nadia.. wahhhhh syoknya tengok kwn2 blogger post psl engagement/wedding !
    pastu pulak nadia anak pmpuan tunggal ek? sama la ! mak ayah exited la kan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Ana. Hiksss. Syok eh ? Tekanan perasaan jugaklah sebelum syok tu. Hahaha. Kan ! Mama yang over , ayah biasa biasa je. :D

      Delete
  3. cepat2 update yang lain.. hehehe..

    tak sabar nak tengok ni.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kemain tauuu. Kita tengah tak cukup tangan ni. Hahaha.

      Delete
  4. Cantik sngt awak...tahniah..tema sm ngan mjlis kawin cik mah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi yeke ? Sep sikit. Haha. Terima kasih Cik Mah. :)

      Delete
  5. kemain bulu mata ko, kalah che ta hokeyyyyy..hahahaaaa xde yg lagi lebat n pnjg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Che Ta tu bulu mata pelesu sponsor ok. Aku punya ni beli sendiri. Hahahahaha. Hado ?

      Delete
    2. hahahaaa tak berat ke? hahahaaaaa

      Delete
    3. Nope. Aku dah biasa dengan bulu mata pelesu ni. Awal2 dulu je pakai tak selesa. :D

      Delete
  6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cantiknya kak nuriesya nadia ni haihhh.
    chaitttt :p
    hehehehe.

    i think the candid shots are awesome!
    pretty just the way u are heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa bodek kuat budak ni. Hahahaa. :P
      Candidlah benda yang paling akak tak suka atas muka bumi ni Qila. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah