Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 17, 2014

NadiaWanEday : Hantaran

Assalamualaikum & Hello.

Entry yang seriously dah basi. Hahaha. Tapi nak buat macam mana , aku pun baru dapat cd daripada OP. Huhuhu. Maka dengan itu , baru sekarang aku boleh buat review untuk majlis haritu. Yang dah berlangsung hampir 3 bulan lepas. Lol.

FOR HIM : 










1. Sirih Junjung
2. Kasut Futsal
3. Kain & Lace
4. Gula Gula
5. Buah Buahan
6. Wallet , Socks & Belt
7. Cupcake
8. Macaroons & Biskut Kacang
9. Cake

FOR HER : 











1. Sirih Junjung
2. Chocolate
3. Towel Set
4. Cake
5. Manisan
6. Buah Buahan
7. Buku
8. Kain
9. Cincin Risik & Cincin Tunang

Pihak lelaki bagi extra dua dulang. Dah orang nak bagi takkan kita nak reject pula ye dok. Letak sajalah kan. Maka , masing masing bagi 9 dulang berbalas 9. Hahaha. Macam banyak je ? Miahahaha. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nikah ni tak tahulah berapa dulang pula. huhuhu.


xoxo


6 comments:

  1. Assalamualaikum nad. amboiii lawa-lawa hantaran tunang korang. jeles iolss tau. kita dulu merisik je, tiba-tiba kena suprised nak ditunangkan terus. takda hantaran pape, just dapat cincin dan Al-Quran. hahaha. Kerlas tak mak? hiewhiew... Bestnya, tak sabar tunggu korang berdua nikah. Yehaaaaaaaaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Lawa eh ? Mekasih. Makcik kita yang gubah. Tak kuasa den nak hantar kat kedai. Hahaha. Larh yeke ? Surprise gittu ! Sweet angat. Hiksss. Amboiii , dia yang tak sabar. Over tau kalah pengantin. Hahahahahaha. :P

      Delete
    2. Wahhh terornya makcik kamu gubah. kreatif betul... hahaha biasalah, orang dah nikah dia memang over excited nak tengok orang lain nikah. hiewhiew ~~~

      Delete
    3. Macam tu eh ? Hahaha. Aah dia memang terror , kerja pun dekat Shangri La Hotel nu ha. Naseb makcik , kalau bukan makcik silap haribulan memang tak mampu nak bayar. :D

      Delete
  2. warna biru terqoise ni memang cantik kan.. bole korek idea jugak ni nak gubah.. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah