Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, February 19, 2014

NadiaWanEday : Makeup

Assalamualaikum & Hello.





Actually aku takde gambar close up yang nampak makeup aku berapa inci. Miahahaha. Bagus juga tau , kalau ada close up silap haribulan tak nampak makeup --- nampak peluh jantan je. Lol. Mihmihmih. Aku pun takde gambar yang tengah makeup since aku makeup dekat rumah and event berlangsung dekat rumah atok aku. So , yang ada hanya hasilnya sahaja. Alah korang macam tak biasa tengok muka aku takde makeup kan. Pfftttt.

Orang yang bertanggungjawab mencantikkan aku dan memakaikan bulu mata pelesu (bulu mata ai , ai beli sendiri ok. bukan seponsor macam che ta. kbaiii) masa aku bertunang haritu tak lain tak bukan colleague aku sendiri. Sebab dulu dia pernah makeupkan aku untuk annual gala dinner masa company tripdekat Phuket. Cantik. So , kali ni aku taknak pikir banyak. Aku minta dia tolong aku. Ngeee !! Tapi colleague aku ni tak buka business mengandam orang ye. Maaf. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : pageview 1k semalam , wah ! terima kasih korang korang. :)


xoxo


12 comments:

  1. Assalamualaikum. nampak neutral je make up. hehe comel dah tu... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan ! Kita suka natural punya look. Takut kalau heavy nanti buruk. Padahal dah memang buruk. Kekekeke. :P

      Delete
  2. suka gambar last tu.. yeyyyyyyy!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukalaaa sebab dia putih cam snow white. Hahahaha. :P

      Delete
  3. hahahahhaaaaaa dalam byk2 benda napelah aku nampak bulu mata pelesu ko tu dulu..tp makeup ko cantik..sebab bagi aku makeup yg cantik bukan mengubah rupa seseorang, tapi "menyerikan" lgi wajah seseorang tu..kiranya makeup ko tu lulus dan menepati piawaian mata aku....ecececewaaaaaaaahhhhhh....tak nampak tebal pun...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab bulu mata aku cantik. Hahahaha sebab tu ko nampak dulu. Mahal tu ! Hahahaha. RM16.90 tak silap aku. Kahkahkah. Yess! Betul , aku setuju dengan kau pasal makeup yang cantik tu makeup yang tak ubah muke seseorang. :D

      Delete
  4. nanti kawin suruh die tachup idung lebih skit.. kembang sgt tu bhahahahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahaha. Babi ! Kawin aku hire MUA lain. Tak pakai dah orang biasa. Official MUA gituuuu. Hahahahaha. Bukan takat hidung. Dagu semua aku bagi tajam. :P

      Delete
  5. Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Thanks datang singgah dan follow. Dah follow balik. :)

      Delete
  6. comel dan natural... memang colour of the year biru dengan pink kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi biasa biasa je ana. Aah tahun lepas memang banyak betul kaler biru pink. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah