Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 17, 2014

NadiaWanEday : Pelamin

Assalamualaikum & Hello.

Gubahan hantaran dan pelamin aku semuany digubah dan direka bentuk oleh makcik aku. Takde nak pakai perkhidmatan butik pengantin. Yelah bukan nak buat yang grand grand pun. Untuk pelamin , aku sewa barang DIY je. Lepas tu susun sana sikit susun sini sikit. SIAP !!







Simple je kan. Kalau korang pun jenis kedekut dan bajet macam aku , rajin rajinkanlah diri survey barang DIY dekat Your DIY Project Supplies. Sebab kadang kadang dorang ada buat promotion untuk pakej pelamin. Macam aku punya pakej ni RM 180 je. Tapi bunga kecik kecik tepi pelamin tu tak masuk dalam pakej , yang tu mama add on sendiri.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini first day OT , balik pukul 9 malam. bertahanlah ye Nadia.


xoxo


2 comments:

  1. Assalamualaikum. lawanya. nikah nanti camne ghupe la pelamin awak ni nad. Berdarah mak buyong tengok tau dak? hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Ala janganlah berdarah. Hahaha. Kita nikah dekat masjid je , so takde pelamin pelamin. Hahahaha. Sebab tu tunang nak juga merasa mini pelamin. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah