Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 18, 2014

NadiaWanEday : Photography Session

Assalamualaikum & Hello.

Amaran : Entry ni pun banyak gambar juga , kalau agak slow. Maaf.

Bila dah official jadi tunang Wan tu , barulah hilang peluh peluh jantan aku weh. Miahahaha. Barulah ada selera nak makan , nak tangkap tangkap gambar dekat atas pelamin. Kalau tak , sebelum tu kemain taknak naik atas pelamin lagi. Miahahahaha.





























YaAllah betapa malasnya nak tulis caption untuk satu satu gambar. Hahahaha. So , korang tengok jelah ye aksi masing masing bila camera dah dihala depan muka. Masing masing macam kena rasuk je bila nampak lens camera. Kahkahkah.

Official photographer yang aku hire untuk rakam setiap detik manis , pahit , kelat sepanjang majlis berlangsung ialah HAFIFIHADI. Official photographer ni Wan punya contact. Aku hire dia untuk 5 hours include outdoor session tapi Wan pula ada hal , so cancel outdoor session. Sentap. Apa je lagi yang aku dapat ? Aku dapat CD & storybook tapi for now storybook belum dapat dapat lagi. Katanya kedai printing tu ada problem. So , tunggu jelah yeeee. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : semalam boss aku OT sekali , harini takde dah ? Hahaha. Sehari je boss ? :P



8 comments:

  1. Aaaaaaaaaaaaa kemape cantik kurus sangat aaaaaaaaa <3
    hihihihihihi bestnyaaaa suka qila tengok semuo gambor sini kak nadia weh hhhehehe <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha cantik ke ? Kurus keeeee Qila oiiii. Hahahaha. Kemain best kemain suka yeee. Biasa biasa je dik oi. Muka berminyak minyak tu. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hahahaha jenuh edit ni makcik. Ada a few yang tak edit. :D

      Delete
  3. Cantik la gambar..clean..
    Ade contact no tak nak mtk quotation..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba awak email kat sini : hhafifihadi@gmail.com or cuba text : 013-7777952. Kita jumpa tu dekat website dia. :)

      Delete
  4. baju awk tu cantik la...combination of turqoise and pink..like1000x!!
    btw,,congratz yaa..neway,sy nie baby blogger..bru berjinak2..jgn lupa follow sy ye dear..thnx a lot..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai baby blogger ! Hiksss. Thank you for your compliment. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah